Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mitől alakulhat ki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől alakulhat ki az emberben?

Figyelt kérdés

Hogy valaki arra izguljon hogy megaláztatás éri? A barátom ilyen dolgokra vágyik. Esetleg akik párkapcsolatban voltak ilyen szituban hogyan oldottátok meg?

N

2019. jún. 19. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
nem vagyok szakember de általába vagy azért vonzza őket mert sose tapasztalták és bizonyos mértékben vonza őket az újdonság vagy mert történt ahhoz hasonló de közben valami jó érzés vagy érzelem is volt benne vagy mellette és összekapcsolta a kettőt a fejében. De ez csak egy saját feltételezés nem tökéletes és nem is tudnám mindenre ráhúzni :)
2019. jún. 19. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan arra izgul hogy megalázod, vagy arra hogy te dominánsabb vagy nála?
2019. jún. 19. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem ezt psszichológus barátnőm mondta: általában azokat vonz az ilyesmi akiknek narcisztikus anyjuk volt. Nálam az a csavar, hogy ugyanennek a barátnőmnek a javaslatára mindent megbeszélek a gyerekemmel amit ő meg szeretne egész kis kora óta, és utált már rá hogy az ilyesmi tetszik neki. :D
2019. jún. 19. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
*utalt.
2019. jún. 19. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Rám teljesen stimmel a legutolsó válasza. F
2019. jún. 19. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat, én elég sokáig tanultam pszichológiát, nem teljesen 100 százalékig biztos, de a fiú és az anyja gyermekkori kapcsolatára vezethető vissza. Érzelmileg nem volt ideális a kapcsolatuk valószínűleg...
2019. jún. 19. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:

A miértekre a tudomány sem adja meg a választ, de az évek során majd rájöttök, hogy a gondodat úgysem az oldja meg, hogy kielemzed.

Arra, hogy "hogyan oldottátok meg", azt mondanám, hogy ismerkedjetek össze BDSM klubokban, bulikban ottani emberekkel. Még profi dominák is előfordulnak ilyen helyeken. Személyes tapasztalat többet segít.

2019. jún. 19. 13:28
 8/9 A kérdező kommentje:
A hétköznapokban férfias meg talpraesett, de most hogy belegondoltam tényleg az anyjával kapcsolatban elég "alárendelt" mindig.
2019. jún. 19. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
83%

Egyszer olvastam, hogy külföldön a vezetők, felsővezetők azért mennek el dominákhoz egy csepp alázásért, mert valójában nem nagyon szeretnek a saját munkatársaikkal úgy bánni, ahogyan (tehát irányítgatni őket), és így kompenzálják a dolgokat, hogy maguk is alázottakká válnak a dominák által.

Amúgy a szülői hatásban van igazság. De az alaptermészet is számít, valamint pl.: ha valaki több fájdalmat élt meg életében fiatalabb korában, és sokat volt kórházban, azoknál is lehet ilyen "bűntudat"(?), hogy én ezt érdemlem.

Sok oka van, így ismerős a téma.

2019. jún. 19. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!