Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a pletyka, hogy sok diáklány van, akik hajlandóak juttatásért cserébe bizonyos dolgokra?
Persze, ez mindig is volt, lesz is. Gimisként is, egyetemistaként is bevállaltam pár szopást, dugást. Idősebb pasik elég sok pénzt is hajlandóak áldozni erre.
Főleg az 50+ os pasik egy tini lány szájába élvezésért is már elég nagy összeget ajánlanak, dugasért pláne. Az ilyenekkel könnyebb rövid idő alatt több pénzhez jutni, azért szerettem. 10 perc szopás is simán megér nekik 20-30 ezret, a punci dugas ennek duplájat is, anál nyilván plusz pénz. De volt aki többet is adott, mert nem jött be a kinézete, meg túl öreg is volt és ajánlott jóval több pénzt. Ma már nem csinálnám, de ez akkor könnyen jött pénz volt,amit mind el lehetett bulizni, nyaralni
Utolsó vagyok. Ti akik írjátok a privát üzeneteket az ajánlataitokkal, hogy most is csinálom e, mennyiért, hol lakom, kulditek a farkatokat, ti nem olvastátok végig a kommentem vagy felfogni nem sikerült??? Az utolsó 3 sor pont úgy odatartozik mint a többi!!!
Nem, nem csinálom már, senkinek, sehol. Ha mégis akkor ahhoz olyan összeg kell, hogy elgondolkodjak rajta 😂😂😂 De az meg igen sok lenne 😅😅
Persze .
Sokan de Ők szabják meg mit és mennyiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!