Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a pletyka, hogy sok diáklány van, akik hajlandóak juttatásért cserébe bizonyos dolgokra?
Persze, hogy van ilyen.
15-19 évesen gyakorlatilag minden bevételem szexuális tevékenységből volt. Keresni sem kellett a lehetőséget. Egy nyári Balcsis buliban megtalált egy harmincas pasi, aki pénzt ajánlott szopásért. Aztán kerestek a barátai, azok ismerősei stb. Mindig volt elég pénzem és nagyon nem erőltettem meg magam. Az volt kicsit gázabb ha 60+ os pasik jöttek, vagy többen egyszerre. De akkor legalább az pénzben is jóval több volt. Volt egy 58 éves pasi, igényes, normális. Ő általában heti egyszer keresett,( szopás, dugás, anál ) 15 évesen baromi jó pénz volt tőle akkor a kb 1 óra szexért 35 ezer.
21L
#93 vagyok
Nem már nem csinálom
Van rendes munkám
Mindig volt és mindig lesz.
Nekem is volt már ilyen kapcsolatom,de sok a kamu férfiak között.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!