Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tanár urak, hogyan kezelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár urak, hogyan kezelnétek az alábbi helyzetet? (Ijesztő! )

Figyelt kérdés

Van egy diák az osztályodban, aki nyilván lány, és folyamatosan a közeledben akar lenni. Sok beszélgetés és lelkizés kell neki tőled(CSAK tőled), mert bullying áldozata és egyéb pszichés gondjai is vannak.

1. Kérdés: törődnél vele?(beszélgetés stb)

Ha igen, akkor bizalmas viszonyba kerültök, mert mindent elmond neked.

A kérdés lényege, hogy lassan közeledik feléd érzelmileg, de tagadja, hogy szerelmes, viszont folyton meg akar ölelni. Amikor nagyon közel vagytok, elmondja a valódi szándékát:

Hogyan reagálnád le tanárként, ha a diáklány azért akar több mint egy éve folyamatosan közel lenni, mert mindennél jobban szeretne inni a véredből??(Csak előtte félt elmondani, illetve azért mondja el, mert már nem tud tovább ellenállni a kísértésnek + arra vár, hogy megengedd neki).

2019. jún. 4. 17:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
ez beteges :D
2019. jún. 4. 17:18
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Aztaqrva.
2019. jún. 4. 17:28
 3/17 anonim ***** válasza:
22%

Bullying áldozat mi ?

Nézd ha nem múlt el 18 éves akkor NE kockáztasd az állásod

Ha elmúlt 18 éves várd meg az érettségi végét..

Nem egy olyan sztori van hogy süli után a tanár össze jön a diákjával...

De ha csak lelki -beszélgetés kell neki abban semmi gond nincs

Az ölelésben sincs olyan dolog ...

De ha Ő szerelmes akkor az lenne a célszerű ba nem ringatnád abban a tudatban h csak azért vagy vele jó arc mert majd lehet köztetek valami...

De ha Te is szerelmes vagy (amit kétlek) várd meg -mig le érettsegizik

2019. jún. 4. 17:30
 4/17 anonim ***** válasza:
18%

Közben utánna néztem mit jelent

Nézd ha Ő egy ilyet élt át nem a tanárjara lenne szükség

Hanem egy jó pszichológusra esetleg szexuálpszichológusra

2019. jún. 4. 17:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, én a diák vagyok. Továbbra sem szerelmes. És elmúltam 18. Nem akarok vele járni
2019. jún. 4. 17:42
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Hát elég hülyén írtad akkor ki a kérdést..

De akkor mégis mit akarsz a tanártól?

2019. jún. 4. 17:47
 7/17 A kérdező kommentje:
Bele van írva a kérdésbe: utolsó 2 paragrafus
2019. jún. 4. 17:50
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

Nem kerülnék ilyen helyzetbe, ugyanis nem érdekelnek a diáklányok bizalmas dolgai, az első ilyen titokmesélés után maximálisan elzárkóznék bármilyen tanórán kívüli kommunikációtól.

Ha ezt a véremből ivós, nem tudok ellenállni szöveget előadná, még aznap feljelenteném, hogy legyen nyoma. Nem azért, mert tartanék attól hogy megissza a vérem, hanem mert az ilyen pszichopaták szokták megvádolni aztán a megszállottságuk tárgyát mindenféle gusztustalan dologgal. Ez talán valami minimális védelmet jelentene erre az esetre, és papíron meglenne, hogy a lány nem normális, nem beszámítható, és én magam kerestem fel a hatóságokat először.

2019. jún. 4. 17:54
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

Magyarul bekezdés a neve. Angolul paragraph, de a magyar paragrafus szó a törvények elemeit jelöli.

Már nem jut eszedbe magyarul, igaz?

2019. jún. 4. 17:56
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
Keresel magadtól pszichiátert vagy ajánljak én egyet? Hát te nagyon beteg vagy kiscsaj... Szégyen, hogy egy nembe tartozunk
2019. jún. 4. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!