Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek felnőttként egy ilyen beindult tinivel, hogy kezelnétek a helyzetet?
Olykor megesik, hogy a tini, fiatal lány annyira be van indulva, mintha az ördög bújt volna belé. Voltatok már egyik vagy másik helyzetében? Mármint, felnőtt férfiként vagy fiatal lányként éltetek meg ilyen szituációt? Mi lett a vége?
https://www.youtube.com/watch?v=NCZuYS-9qaw&list=RD4rUrYN4cn..
Voltam ilyen helyzetekben nem is egyszer. Nagyon kellemetlenül éreztem magam ilyenkor! Pasi énem hajlott volna rá, hogy belemenjek a játékba, de az eszem mindig felülkerekedett.
Főként 25-35 éves korom között voltak ilyen helyzetek, de manapság is előfordul negyvenes éveimben.
Hol gyengén adják elő a fiatal lányok, nők, hol pedig nagyon durván, akiken látszik bármire képesek lennének az adott helyzetben.
A legrosszabb, mikor a visszautasított lány, fiatal nő nem tudja feldolgozni a nemleges választ, a lerázást. Van aki durván reagál, van aki úgy kíván zavarba hozni, hogy bosszúból ellenem fordul.
Egy ilyen lánytól jó pár évvel később, azt kaptam a képembe, hogy én kihasználtam őt fiatalon, visszaéltem a helyzetével. :-o Én? Visszakérdeztem, mivel használtam ki, mivel éltem vissza részletezné, mire gondolt? Nem tudta megmondani, érvekkel alátámasztani. De csak mondta, ismételte, kihasználtam a helyzetet, amikor ő 16 éves tini volt. Hiába kérdeztem tőle, szerinte, mi volt köztünk a beszélgetésen kívül? Mert testi kapcsolat semmilyen nem történt soha, még egy csók, de még egy kézfogás sem. Vizuálisan sem történt semmi, azaz nem vetkőzött le előttem vagy én ő előtte. Beszélgettünk, ő pedig be volt indulva és nagyon durván flörtölt. Mondhatni, túl tolta a dolgot. Én leráztam, de ő valahogy másképp emlékszik erre.
A frászt hozta rám, amikor ezt előadta! Azt hittem feljelent vagy ilyesmi, de nem tette.
Nagyon tartok egy ilyen bosszúszomjas nő teremtette helyzettől. El nem tudom képzelni, miként lehet ezt kivédeni! :-o
Fiaimnak nem is tudom, milyen tanácsot adja ilyen esetekre. A beindult tini csajokra csak azt lehet, próbálják meg leállítani, de legfőképp elkerülni az ilyen csajokat!
"A beindult tini csajokra csak azt lehet, próbálják meg leállítani, de legfőképp elkerülni az ilyen csajokat!"
Vagy hazudhatod azt, hogy meleg vagy.
Először kissé lehűtöttem, s tisztáztuk, mit akar. Ha csak elgurult a gyógyszer, akkor tisztáztuk. Ha nem, akkor belementem.
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!