Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek felnőttként egy ilyen beindult tinivel, hogy kezelnétek a helyzetet?
Olykor megesik, hogy a tini, fiatal lány annyira be van indulva, mintha az ördög bújt volna belé. Voltatok már egyik vagy másik helyzetében? Mármint, felnőtt férfiként vagy fiatal lányként éltetek meg ilyen szituációt? Mi lett a vége?
https://www.youtube.com/watch?v=NCZuYS-9qaw&list=RD4rUrYN4cn..
6;
Ezek szerint beléd még nem volt szerelmes tinilany.
Van ilyen. Tenyleg mindenre képesek..
Én voltam ebben a helyzetben adta az utalásokat a tánctanárom ,mindig tapizott,velem táncolt. Húzta az agyam én is elkezdtem az övét utána minden tánc óra után a tesi szertárban lerendeztük egymást. Egyszer majdnem lebuktunk mert jöttek a takaritók,de igazából tesitermet nézték meg h kell e takaritani vagy tisztanak tunik. Így ment ez mindaddig amíg el nem ballagtam utána még 2 évig néha-néha vett ki egy szobát és találkoztunk. Ott lett vége hogy időközben szerelmes lettem ,de úgy Isten igazán. 15 voltam (8.-os) 17 éves koromig tartott,ő egy nagyon sármos 30-as pasi volt. Nem bánom,ő sem bánja,izgi volt és iszonyat jó.:)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!