Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a pletyka, hogy sok diáklány van, akik hajlandóak juttatásért cserébe bizonyos dolgokra?
A nagyobb egyetemi városokban (Debrecen, Szeged, Pécs) egyáltalán nem ritka, hogy a lányok a testükkel keresnek kiegészítő forrásokat. (fotózás, szex,stb)
Ezt az évfolyamon is tudják, és sokkal kevésbé ítélik el, mint itt egy páran, ahogy kiverik a nyálukat az erkölcsre hivatkozva...
Sokan vannak!
És nem ezért, mert annyira szeretnek dugni, hanem mert csak így tudnak lediplomázni!
Szerintem nem az ő szégyenük...
Ilyen "kapcsolat" simán bejönne nekem is. A szeretőm épp férjhez ment és elköltözött a világvégére. Így van némi szabadkapacitásom. Nyíregyháza - Miskolc vonalon ha akad diáklány, akkor simán elbeszélgetnék vele, hogy milyen ötletei vannak.
42f
Ku.va, nem ku.va, en nem itelem el az ilyen lanyokat. Plane, ha egy pasi van, aki tamogatja. Viszont azt szemely szerint mrgvetem, ha valaki csalja a parjat, akar penzert, akar nem, de ha szingli es ugy csinalja... Hat jol teszi.
Szerintem sokkal szanalmasabb az, hogy 35-45 eves pasik kenyszerulnek arra, hogy szponzoraljanak egy lanyt szex remenyeben. Ennyire toketlennek nem tudom, hogy lehet lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!