Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket izgatnának ezek a mondatok egy lány szájából szexkapcsolatban, vagy közönségesnek gondolnátok?
Ha ilyeneket mondana, hogy:
"Most addig foglak húzni, míg két kézzel téped le rólam a ruhát és tövig magadra nem húzol"
"Csak semmi finomkodás, ma éjjel ba*ni akarok"
engem izgat, s sokszor úgy érkeztünk a találkozóra,hogy előtte szexchatben felhúztuk egymást.
42/F
Ezek kicsit bénák.
Az se mindegy hogy mondod. A közhelyesen túljátszott nem jön be. Ne csak azért mondd h felhúzz valakit, akard is.
Az tetszene pl ha azt mondaná a csaj h.:
Széttegyem neked a lábam?
Azt akarom h $eggbedugj!
De jó kemény a farkad!
Told tövig a puncimba és élvezd tele!
Tedd be a farkad!
Le akarlak szopni.
Húzz az öledbe és dugj meg!
stb.
35F
Volt egy partnerem, aki szex közben, mikor élvezni készültem, ezt mondta: "Akarom! Az utolsó cseppig!"
Hatalmasat élveztem ettől. De ez spontán jött és nagyon izgató volt, mégse közönséges vagy mocskos szöveg.
Bár egy szex közben mocskos dolgokat suttogó lány is izgató tud lenni, csak ebben az esetben ott a nyomás, hogy ha azt mondja, hogy " b@szd szét a p!námat", akkor ott tényleg keményen meg kell dugni őt, nem lehet félkeményen maszatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!