Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket izgatnának ezek a mondatok egy lány szájából szexkapcsolatban, vagy közönségesnek gondolnátok?
Figyelt kérdés
Ha ilyeneket mondana, hogy:
"Most addig foglak húzni, míg két kézzel téped le rólam a ruhát és tövig magadra nem húzol"
"Csak semmi finomkodás, ma éjjel ba*ni akarok"
2019. jún. 18. 23:46
3/17 anonim válasza:
Szerintem izgató. És lehetne akár még tömörebb is, attól még izgatóbb lesz.
4/17 anonim válasza:
Bár nem fiú vagyok, de nagyon béna szerintem. Ha fiú lennék nem indulnék be ezekre.
6/17 A kérdező kommentje:
Akiknek nem tetszik, ti mit tartotok jónak? Írnátok példát?
Lehet, hogy béna. A munkahelyemen jutottak eszembe ma délelőtt :D
2019. jún. 18. 23:57
7/17 anonim válasza:
"Kedves Zsánett! Tizenkettőt ütött az imént az óhha, nem gondolja, hogy itt lenne az ideje, hogy teljesítsük házastáhsi kötelezettségünket?"
=)
8/17 anonim válasza:
Szexkapcsolatba nagyon is el tudnám képzelni viszont párkapcsolatba már mást!
9/17 anonim válasza:
Magát a szexkapcsolatot is közönségesnek tartom. Egyszer voltam ilyenben, semmi érzelmi töltés nincs, szex után mindig ürességet és hiányt éreztem és nem kielégülést.
10/17 anonim válasza:
Túl közönséges.
Mindenképp muszáj beszélned? Inkább vmi szexit csinálj, és ne beszélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!