Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van annyira túlértékelve a szex?
Figyelt kérdés
Személy szerint sohasem voltam népszerű a nők körében. Egész fiatalon még próbáltam nyomulni, aztán kicsit idősebb korban nem voltam elég menő hozzájuk. Még egy kicsit idősebben én szúrtam el, mert addigra már annyira aggódtam ezen az egészen. Most pedig, így 2 hónappal a 30 előtt már bátorságom sem lenne hozzá, eléggé szégyelném magam, ha kiderülne, hogy egész eddig az első alkalomra készültem. Szóval igazából a napi maszturbálás sem rossz, napi 2-vel kényelmesen el lehet lenni.2019. jún. 18. 20:38
11/12 anonim válasza:
Foly
és a szexen kívül annyi nyűggel s stresszel jár egy kapcsolat h nem biztos h megéri.
12/12 anonim válasza:
Méghogy jobb magadhoz nyúlni mint szexelni?... :D Egy fenét jobb! Persze h több meló van vele, de ezerszer izgalmasabb és jobb érzés is, és ha én aki alapvetően lusta alkat vagyok sokkal inkább vállalom a melót a szex érdekében minthogy csak kicsapjam, akkor hihető hogy a szex maga igenis megéri és nagyon nagyon jó dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!