Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezért nem hivnak többet?
Úgy erzem mikor elöször lefekszem egy pasival , akkor elegge gatlasos vagyok , es takargatom magam
Mar nem vagyok húszeves es hiaba sport stb , az idö nyomot hagyott rajtam
Volt egy csaszaros szulesem is , ami miatt a nagy melleim megereszkedtek kissé es a hasamon ráncos a bör , plusz kisse megereszkedett
Nem is hivnak többet , egyszer ketszer lefekusznek velem es kesz , utana teljesen elvesztik az erdeklödest
Nem vagyok kapaszkodó , kétségbeesett pióca én is csak élményeket kerestem .
De az fáj hogy abszolút eltunnek , se sms semmi
Szerintem azert mert nem nezek ki jól levetközve , hiaba minden fogyas torna , mutetre meg nincs penzem
Szerintem a viselkedesed miatt sokkal inkabb mint a testedert.
Ha valaki nem tinivel kezd kepben van, nem olyan feszes mar a bőrünk, megereszkedik a mellünk, de a gatlasos viselkedés nem a legnyerőbb.
Vetkőzd le ezt, :)
Ha te elfogadod magad, szereted magad, önmagad adod akkor maris nagyobb az eselyed :)
Próbald ki, önmagad miatt :)
Azért nem hívnak többet, mert csak élményeket keresel. Ha olyan férfit találnál, akivel a kapcsolat érzelmeken is alapszik, akkor sokszor akarna veled lenni.
Ahogyan leírod magadat, a tested tök rendben van, és aki szeret, annak biztosan nagyon vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!