Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Túl reagálom?
Sziasztok! Kismama vagyok. Párommal eddig nagyon jó volt a szex. Egészen addig a pontig amíg nem mondta azt nyalás közben, hogy a nedvem ragacsos... ez totál lehangolt... sosem éreztem ragacsosnak. Az nap sem... Kicsit több nedvem van ez tény de én eddig úgy gondoltam, hogy ez nem probléma. Eddig a szeretkezesunk során többször eltudtam élvezni. Az “incidens” után nincs kedvem szexelni és amikor volt nem tudtam elélvezni. Ezt elmondtam neki is... Tegnap is szexeltünk hátha sikerul.. nekem nem sikerült csak neki. És éppen kívántam volna az orgazmus érzését ezért “be próbálkoztam” nála mégegyszer. Ő éppen nem kívánta a szexet... persze mivel ő már kielégült. Én reagalom ezt a dolgot túl?
27 L
Szerintem nem bántó szándékból mondta, csak rossz szóhasználat volt.
Próbáld megbeszélni vele, és ne görcsölj rá egy ilyen esetleges félreértésre. ;)
Rosszul esett...
Igen beszéltem róla
Attól függ, ártatlan megjegyzés volt, vagy úgy mondta, mint aki nem szívesen dugja bele a nyelvét...
Az én csajom nedve is ragacsos sokszor, sőt amit nem mondok el neki, hogy komlóra emlékeztető az íze... Tuti megsértődne ha mondanám...
Amúgy nincs veled baj, terhes vagy, dúlnak benned a terhes hormonok, és bizony néha terhesen a bolhából is elefántot csináltok emiatt...
Pl feleségem egyszer szopás közben, mikor mát majdnem elmentem, közölte, hogy ő úgy megkívánta a pannónia sajtot, hogy meghal ha nem ehet... Így aztán éjel kettőkor fél bp-t felhajtottam pannónia sajtért, megette, utána befejezte amit elkezdett...
Istenem...
Mondott egy ténymegállapítást, ez se nem rossz, se nem jó.
Mi ez a hiszti a semmin?
Igen csak te reagálod túl. Csak megjegyezte, nem mondta h zavarja is. Nem kell azonnal így mellre szívni.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!