Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem nyal ki/ujjaz meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nyal ki/ujjaz meg?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt a barátommal, az elején sokat ujjazott, mostmár fel sem izgat csak beteszi akár szárazon is. Amikor mondom neki hogy nyaljon elkezd nyavajogni hogy ő fáradt meg majd később. Szerintem a 10 hónap alatt 2 percig ha nyalt összesen. Én mindig leszopom, mondom neki hogy 69es pózban csináljuk és azt is visszautasítja. Szex közben szokta harapdálni a mellem és fogdozni a hasam, mást nem. Mit csináljak?

19/L 23/F

2019. jún. 18. 08:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy önző paraszt. Ennyi.

30F

2019. jún. 18. 09:32
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

Ha nem jó vele mond neki azt, nincs nyálas nincs punci. Ennyi.

Kotozd ki és ulj a szájára ::))

2019. jún. 18. 09:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

" fel sem izgat csak beteszi akár szárazon is" És te ezt hagyod? Akkor bocs, de te vagy a hülye. Megteszi, mert megteheti veled, minek erőlködjön azzal, hogy neked jó legyen - mi több, az sem izgatja, ha neked kifejezetten rossz.

Ez a pasi téged nem szeret, csak lyuknak használ kb.

Hagyd ott. Nyugodtan megmondhatod neki azt is, hogy azért szakítasz, mert szexuálisan egy nagy nulla, és még önző paraszt is ráadásnak.

2019. jún. 18. 09:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem volt meg olyan , hogy ne nyalják ki egy puncit, imádom őket kényeztetni, nem fontos hogy a párom leszopjon engem, én viszont akarom mindig.

Volt aki ráült a szamra is, szerencsére a nyelvem gyorsan jar, így a puncik is szeretnek ::))

Beszelges el vele , ez nem túl kellemes hogy egyből beteszi neked , mert száraz vagy meg, kell neked az előjáték, ahogyan minden nőnek.

Mond neki hogy min 15-20 percre szugseged van, ha nemet mond, nincs punci.

2019. jún. 18. 09:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Önző. Offold. Szerintem én nem vagyok a szexben profi, de mindig a legfontosabb az volt, hogy a barátnőmnek jó legyen, ha nem mentem el végül közben, akkor nem. (Mondjuk ez azért ritka volt :D ) Viszont sajnos neki nehezen volt orgazmusa, én 2 év alatt háromszor hoztam össze, és rajtam kívül még egy fiúnak sikerült összesen egyszer :/ De mondta, hogy neki a korábbi/későbbi kapcsolataiban sincsenek (legjobb barátok maradtunk). Meg ő semmi pénzért se önkielégítene.
2019. jún. 18. 09:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Jaaa hagyd ott. :)

Tudod hogy mikor jön ra hogy mit veszített, amikor már elmentel, de az már késő.

2019. jún. 18. 09:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Sok nő pedig nem szereti a 69est itt pedig te kéred meg rá !!!

Már rég lecseréltem volna helyedbe!

f

2019. jún. 18. 10:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy jó 69?😉
2019. jún. 18. 12:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, fussunk össze néha! Szívesen koptatnám a nyelvem a combjaid között 4-5 orgazmusig ;-)
2019. jún. 18. 12:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Ba$zki azonnal szakíts és gyere hozzám! Mit nem adnék egy olyan csajért akinek nem kell könyörögni a 69-ért és a nyalásért!!

32F

2019. jún. 18. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!