Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 éves férfi felszedhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves férfi felszedhet 20-25 éves csajokat?

Figyelt kérdés
Szexre vagy kapcsolatra is akár? Nem családapára gondolok, hanem szingli legendára aki sportol és Hugo Boss karórával, arany gyűrűvel meg márkás ingben, Iphone 8 Plus mobillal arany színben. Mikor én 20 voltam... voltak nők 40 felett akiknek betettem volna szivesen és jól megcsattogtattam volna őket. Akkor kell hogy lányok is akarják vagy ez csak mese?

2019. jún. 16. 23:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Voltam idősebb pasival, aki elég gazdag volt, meg helyes is, de engem, mint fiatal csajt nem a pénze, hanem a "hatalma" vonzott. Hiába csak szexeltünk, fel tudtam rá nézni mint emberre, tudtam tőle tanulni stb.

A Boss óra egy jópár éve lejárt, vagyis csak az veszi, aki a márkát nézi, és le van ragadva egy 10 évvel ezelőttre. Senkit nem érdekel a márkás inged, mert az az inget viselni is kell. Ha érted mire gondolok. Kb minden 17 éves tinicsajnak Iphoneja van, szóval azzal nem hatsz meg senkit. Az aranygyűrű meg egy hülyeség, mert "aranygyűrűt" veszek a piacon 5ezerért is.

Az 1milla szerintem meg kb semmi. Kismillió 40+-os pasi van aki többet keres ennél.

22/L

2019. jún. 17. 16:35
 32/34 A kérdező kommentje:
Ez 103 ezer forintos jó vastag arangyűrű, de köszi a kommentet elfogadom. Jöhetnek még :-)
2019. jún. 17. 16:37
 33/34 anonim ***** válasza:

32: Mi a pötschnek aranygyűrű??? Vajda vagy?

Inkább vegyél egy normális órát, de mondjuk az nem 100e- nél kezdődik, mint a Boss órád, hanem 1,5 milliónál.

2019. jún. 17. 16:41
 34/34 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy 103E az aranygyűrű, akkor is undorító és cigányos. Amúgy meg úgyis lesz pasi aki meg 500E-ért vesz aranygyűrűt, ami nem vastag, és sokkal ízlésesebb. Meg van aranygyűrű 50E-ért,ami sokkal stílusosabb. Valószínűleg ezt is figyelembe veszik a csajok ha pasit keresnek. Attól hogy százezreket aggatsz magadra, attól egy kapuzárási pánikos 50 éves leszel,de mindig is lesznek a világon dögös 35évesek, akik gazdagabbak, fiatalabbak, helyesebbek, okosabbak, sportosabbak.
2019. jún. 17. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!