Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves férfi felszedhet 20-25 éves csajokat?
Voltam idősebb pasival, aki elég gazdag volt, meg helyes is, de engem, mint fiatal csajt nem a pénze, hanem a "hatalma" vonzott. Hiába csak szexeltünk, fel tudtam rá nézni mint emberre, tudtam tőle tanulni stb.
A Boss óra egy jópár éve lejárt, vagyis csak az veszi, aki a márkát nézi, és le van ragadva egy 10 évvel ezelőttre. Senkit nem érdekel a márkás inged, mert az az inget viselni is kell. Ha érted mire gondolok. Kb minden 17 éves tinicsajnak Iphoneja van, szóval azzal nem hatsz meg senkit. Az aranygyűrű meg egy hülyeség, mert "aranygyűrűt" veszek a piacon 5ezerért is.
Az 1milla szerintem meg kb semmi. Kismillió 40+-os pasi van aki többet keres ennél.
22/L
32: Mi a pötschnek aranygyűrű??? Vajda vagy?
Inkább vegyél egy normális órát, de mondjuk az nem 100e- nél kezdődik, mint a Boss órád, hanem 1,5 milliónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!