Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a helyes reakció, ha a férfi nagyon hamar elélvez?
Mennyire tapasztalt, hányadik vagy neki?
Hány évesek vagytok?
Nem kellene viccel elütnöd a dolgot. Mert biztos a pasidat is bántja, h nem tudja visszatartani.
L
Pár perc pihi aztán mégegy menet. :D
Amúgy ezt saját tapasztalatból mondom, hogy nem szabad nagyon felfújni, mert ez így eléggé tudja egy férfi lelkét bántani. Ezért is lesz ideges, mert ez lehet neki 'nagy kudarc', meg érezheti úgy, hogy nem tud kielégíteni emiatt stb... Szóval tud elég nagy stresszt kiváltani fejben, ami nem segít a helyzeten.
Én úgy gondolom, a legjobb amit tehetsz az, hogy elismerésnek veszed. Volt olyan tapasztalatom, hogy egy lánnyal hamar elsültem, és ő meg csak mosolygott, és kérdezte, hogy 'jó volt ugye?', és amúgy tényleg az volt, és nem tehettem róla, de ő nemis csinált problémát belőle. Valami ilyesmi szerintem a helyes hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!