Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves férfi felszedhet 20-25 éves csajokat?
Az én fantáziámat is beindítják a fiatal csajok és akadnak is hosszabb rövidebb kalandok, de sose azzal hódítottam mg őket mim van. Elég gáz vagy, hogy még itt is azzal dicsekszel és ezzel próbálod felszedni őket, így nem is csoda hogy nincs nagy sikerélményed.
Próbálj inkább a férfias megjelenéseddel és a személyiségeddel hatni rájuk! F44
Én közel annyi idős vagyok, mint te, Kérdező (viszont legalább kétszer annyit keresek – Németországban), de eszembe se jut semmilyen ruhával vagy egyéb presztízs cuccal villogni, pedig nem vagyok egy igénytelen ember. Csak egy normális, közvetlen ember vagyok. (Annyi eszem azért van, hogy az én iphone-jaim feketék. Az arany az csajos szín, csak szólok. Amúgy ma az XS Plus a menő, a 8 Plus tavalyi modell – de a legmenőbb, ha elő se veszed.)
Aranygyűrűd mi a fenének van, ha szingli legenda vagy? Ha nem jeggyűrű, akkor bυzis. Bocs.
A Hugo Boss ma már senkit nem hat meg, csak egy óra. Normális embernek Withings vagy Tag Hauer okosórája van, nem egy nyugdíjas ketyere.
Gáz vagy.
Kiégett 50 es, aki kapuzárási pánikban van, ezért felsorolja az összes erényeit, legyenek azok fizikai adottságok, vagy anyagi javak. Hogy aztán özönljenek a fiatal puncik hozzá.
Apunál van pénz...
Most akarod bepótolni, amit elvesztegettél, az sose vezet jóra.
De igen vannak ilyen csajok, de nem magadért fog egyik se lefeküdni veled. Bár néhány kivétel extrém mód vonzódik az idősebb test minden egyes velejárójához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!