Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves férfi felszedhet 20-25 éves csajokat?
Figyelt kérdés
Szexre vagy kapcsolatra is akár? Nem családapára gondolok, hanem szingli legendára aki sportol és Hugo Boss karórával, arany gyűrűvel meg márkás ingben, Iphone 8 Plus mobillal arany színben. Mikor én 20 voltam... voltak nők 40 felett akiknek betettem volna szivesen és jól megcsattogtattam volna őket. Akkor kell hogy lányok is akarják vagy ez csak mese?2019. jún. 16. 23:09
11/34 anonim válasza:
Trottyos, szőrös, nagyhasu papáké a jövő, miért ragadsz le 50 eseknél.. 50 esek 70 esek ti is jöjjetek szól Aradszky dala.
12/34 anonim válasza:
Persze, van rá esély. Úgy vettem észre, hogy sok huszonéves lány bukik az idősebb korosztályra.
13/34 anonim válasza:
Iphone 8 arany színben? Ilyet vettem most a 10 éves lányomnak jutalmul, mert felvették a 8 osztályos gimiben.
14/34 anonim válasza:
13, gratulálok, sok eszed van neked is, az kell egy 10 évesnek. Nagyon fontos hozzá tatozója az életének. Nélkülözhetetlen a szifon...
15/34 anonim válasza:
Felszedhet igen. Van olyan pasi is aki 40+os és a 15 éves tiniket szedi fel.
Én is jobban vonzódom az idősebb pasikhoz, de ez h vki így kezdi h felhozza h milyen értékei vannak ez elég gáz.
Engem nem érdekel milyen márkákat hird a pasi, milyen telója, és milyen kocsija, lakása van.
Legyünk egy hullámhosszon, és élvezzük a szexet.
23L
16/34 A kérdező kommentje:
Én csak azért írtam ilyen nyálasan, hogy megmagyarázzam milyen férfiről van szó. Így is Övező elküldött hidegebb éghajlatra, na de azért egy 40 éves jó formában levő szolizott nőt nagy mellekkel és jó hátsóval ő is megkívánna ha ilyen melegben lenge öltözékben előtte menne fel a mozgólépcsőn és kilátszódana a tangája.
2019. jún. 17. 08:20
17/34 anonim válasza:
Én is keresek de sajnos ezek a paraméterek hiányoznak. Egyszerű vagyok mint a fa ék. :)
18/34 A kérdező kommentje:
És nem az ő korosztályának való :-)
Elméletileg... akkor fordítva miért nem működhet?
2019. jún. 17. 08:35
19/34 A kérdező kommentje:
Ha egy idösebb pasival láttok egy csajt lemondjátok mindkettőt a sáros földig. Viszont tegyétek a kezeteket most nem a farokra, hanem a szivetekre hogy hány 17-25 éves srác nem húzna meg egy olyan MILF-et mint Lisa Ann és tőle sokkal szexibbeket látni a valóságban sőt én már dugtam is szebbel.
2019. jún. 17. 08:38
20/34 anonim válasza:
Hugo Boss karóra, meg iPhone 8?? 😆 Minimum Omega karóra és iphone XS, ha ebben a ligában szeretnél játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!