Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már másnak is hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már másnak is hasonló érzése? Mit jelent?

Figyelt kérdés

Van egy első nagy szerelmem akiért bármit megtennék és nagyon szeretem, viszont előtte volt 1-2 olyan lány akik eszméletlenül tetszettek csupán vagy a távolság vagy az eltérő érdeklődés elválasztott minket távolra.

Viszont ha meglátom hogy valakivel együtt vannak elfog egyfajta "féltékenység" amit nem igazán tudok hova tenni. (Pár havonta vagy évente 1-2x látok róluk vagy hallok, egyébként pedig egyáltalán nem szoktak az eszembe jutni.)

Valaki tapasztalt már hasonlót? Jelent ez bármit is? Válaszokat előre is köszi. 22/F

2019. jún. 16. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden nap tapasztalom. Függő vagyok, olyan csajokat nézek instán, akiket sose kaphatok meg. Van, akit 6 éve minden nap megnézek... azóta elfogyasztott 4-5 pasit, végül a mostanitól már gyereket vár. Van olyan is, aki régóta házas, mégis nézem. Őt különösen fájdalmas volt meglátni, hogy házas, mert szokás szerint rákeresek fb-on, de a frissítéssel nevet változtatott egyik napról a másikra, és ledöbbenve ülök, hogy a párja neve a vezetékneve, az egy nagyon rossz élmény volt. Annak örülök, ha egy nő privátra állítja az instáját, lehetetlen követnem (nekem nincs instám, feliratkozni se tudok). Konkrétan napi rutinom, hogy végignézek 4-5 nőt, és egyik sem külföldi modell vagy valami elérhetetlen.

Azt jelenti, hogy a rohadt internet miatt függők vagyunk. Bízom benne, hogy ha rendes kapcsolatom lesz, el tudom hagyni, de amíg nincs jobb dolgom, miért ne nézhetném meg.

Bár a legrosszabb 8 éve volt, mikor egy lány, akivel nem tudtam szexelni, ezért szakítottam, összejött egy régi haverommal, és együtt voltak 1-1,5 évig.

28F

2019. jún. 16. 22:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod ez csakis azért van mert látom őket képen de jelentősége igazából nincs, vagy nem kéne hogy legyen?
2019. jún. 16. 23:13
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, normális 22 évesen, majd kinősz belőle idősebb korodra, főleg ha lesz egy fix kapcsolatod
2019. jún. 17. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!