Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már másnak is hasonló érzése? Mit jelent?
Van egy első nagy szerelmem akiért bármit megtennék és nagyon szeretem, viszont előtte volt 1-2 olyan lány akik eszméletlenül tetszettek csupán vagy a távolság vagy az eltérő érdeklődés elválasztott minket távolra.
Viszont ha meglátom hogy valakivel együtt vannak elfog egyfajta "féltékenység" amit nem igazán tudok hova tenni. (Pár havonta vagy évente 1-2x látok róluk vagy hallok, egyébként pedig egyáltalán nem szoktak az eszembe jutni.)
Valaki tapasztalt már hasonlót? Jelent ez bármit is? Válaszokat előre is köszi. 22/F
Minden nap tapasztalom. Függő vagyok, olyan csajokat nézek instán, akiket sose kaphatok meg. Van, akit 6 éve minden nap megnézek... azóta elfogyasztott 4-5 pasit, végül a mostanitól már gyereket vár. Van olyan is, aki régóta házas, mégis nézem. Őt különösen fájdalmas volt meglátni, hogy házas, mert szokás szerint rákeresek fb-on, de a frissítéssel nevet változtatott egyik napról a másikra, és ledöbbenve ülök, hogy a párja neve a vezetékneve, az egy nagyon rossz élmény volt. Annak örülök, ha egy nő privátra állítja az instáját, lehetetlen követnem (nekem nincs instám, feliratkozni se tudok). Konkrétan napi rutinom, hogy végignézek 4-5 nőt, és egyik sem külföldi modell vagy valami elérhetetlen.
Azt jelenti, hogy a rohadt internet miatt függők vagyunk. Bízom benne, hogy ha rendes kapcsolatom lesz, el tudom hagyni, de amíg nincs jobb dolgom, miért ne nézhetném meg.
Bár a legrosszabb 8 éve volt, mikor egy lány, akivel nem tudtam szexelni, ezért szakítottam, összejött egy régi haverommal, és együtt voltak 1-1,5 évig.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!