Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek hasonlo erzese?
Volt egyszer egy lány aki belémszeretett... belsőre nagyon szimpi volt, jól kijöttünk, de persze én nem tudtam viszonozni az érzéseit. Nem a legszebb csomagolást kapta a bensője. Idővel felőrlődött a kapcsolatunk, ő végig reménykedett, én pedig nem tudtam nem összetörni.
Utólag nagyon megbántam, nagyon jó pár lett volna, annyira rokon lélekkel még nem találkoztam. Mostmár van barátja. Lehet közhely, de tényleg igaz, hogy jól csak szívével lát az ember.
Le kell pörgetni az olyan beszólásokat, hogy "milyen csajjal/pasival jársz már". Sok sikert.
17F
Ha megkérdezi, akkor minden képpen mondj igent. Mert én voltam ilyen helyzetbe csak fordtva. A csaj nem volt valami szép, de a szerelem vakká tett, így csak a belsőjére figyeltem.
14/F
Ha van még kérdésed, akkor privátban nyugodtan válaszolok.
Nekem a "kockás has" típusú álomkép utoljára 12 évesen volt a rögeszmém, de azt később továbbra is fenntartottam, hogy jobban vonz, ha valaki edz, odafigyel magára, stb. Ennek ellenére a barátom habár edz, van egy kis pocija, de őszintén írom, hogy soha nem zavart. Őt zavarja, engem nem, én így szerettem belé. A szerelem pont arról szól, hogy a legutolsó hibájába is beleszeretünk. Ha annyira tetszik belsőre, akkor kérj még időt esetleg, és gondold át. Nem minden a külső, de az természetesen igaz, hogy ha valaki nem tetszik külsőre, akkor nem tudunk vele lenni. Ezzel nincs baj. De idővel lehet hogy megbánnád.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!