Mitől lehet ez? Miért érzem ezt? Valakinek volt már hasonló érzése, tapasztalata? Bővebben lent
Sziasztok!
Ezzel a kérdéssel már kb. 2-3 hete várok, nehogy csak valami hirtelen dolog legyen, és hogy ne feleslegesen tegyem fel. Az a helyzet, hogy ez az idő óta nagyon furának érzek mindent. Néha, ha eszembe jut (naponta 4-5-ször), olyan 5-10 percig, vagy akár több ideig, elgondolkodom azon, hogy én létezek, élek. Ez annyira furcsa, nagyon rossz érzés és idegesítő. Olyan, mintha az egész valóság egy álom lenne, és mintha nem tudnám elhinni, hogy itt vagyok, meg gondolkodom. Ilyenkor minden olyan furcsa. Olyan érzés, mintha nem lennék itt fejben, csak testben, és ez nagyon zavaró számomra. Például, mikor ma mentem, meg jöttem a suliból(biciklivel), az út közben szinte nem is figyeltem semmire (balesetet nem okoztam), csak tekertem, és azon kapom magam, hogy én már itthon vagyok. Minden nap a suliban elgondolkodom ezen, olyan 2-3-szor, akár tesiórán, mintha ott sem lettem volna, vagy épp nyelvtanórán... Történt olyan is, hogy mentem egy matekverseny eredményhirdetésére, és olyan volt, mintha nem is lettem volna ott.. meg pl., hogy a mamáméknál voltam, és odafele (és ott is) szinte nem is voltam ott fejben, annyira rossz érzés volt, szinte már fájt. Vagy még van az is, hogy elalvás előtt ezen gondolkodom, és olyan gyorsan eltelik a nap, hogy mire észbekapok, már megint este van... és mikor felkelek reggelente, olyan, mintha "visszatértem volna az álomvilágba", közbe pedig az előbb "voltam az álomvilágba", remélem értitek. Mintha az életem egy álom lenne.
A szüleimnek, testvéremnek, igazából senkinek nem szóltam erről, mert félek, hogy kiröhögnek, és ettől nagyon rosszul érezném magamat..
Igazából azt szeretném kérdezni, hogy ez mitől van, miért történik mindez? Vagy, valaki hasonlóan érez így? Mással is történik ilyen, nem csak velem?
Kérlek, ha úgy érzed, hogy ez valami kitalált történet, hogy hülyeség, és nem hiszed el, akkor ne válaszolj a kérdésemre! (Remélem megfelelő kategóriába írtam) Köszönöm! 12/L
Igen..ha most mellőzzük a tudományos maszlagot a pszichológia bélyegeivel és a különféle bogyóikkal,akkor ez bizony a spirituális felébredés kezdeti jelei..
Írod,hogy naponta többször is elgondolkodsz a létezéseden,felébredéskor tudatosodik benned a földi szerepet játszó kis alvóéned...az most mindegy,hogy ez derealizáció vagy nem(nem ismerik az okot),a következő hónapokban úgy is kiderül,hogy ezek a "távollétek" súlyosbodnak-e,tudod-e kezelni,vagy pedig ösztönösen elindulsz egy felfedező úton valamelyik spirituális irányzatot követve...utóbbi is a szorongások és traumák feloldásával kezdődik...
ezek talán segíthetnek beazonosítani az érzéseidet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!