Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azoknak a fiúknak akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a fiúknak akiknek szép barátnőjük van nekik nagy farkuk is van?

Figyelt kérdés
Látni szép lányokat magas izmos, helyes fiúkkal. Nekik ilyen 20 cm körüli farkuk van?
2019. jún. 16. 10:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%
Én úgy vettem észre, hogy van ebben valami, a legtöbb, ténylegesen szép nőnek, nagy farkú barátja van.
2019. jún. 16. 10:39
 2/16 xKakashix ***** válasza:
100%
még egy logikus kérdés... megártott az embereknek ez a nagy meleg úgy érzem..
2019. jún. 16. 10:40
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Valamiben többet nyújt vagy anyagilag vagy érzelmileg vgy lehet a farka nagy :D bár ez a gondolkozás érdekes szerintem kicsit összetettebb a világ bár lehet nem minden esetben :)
2019. jún. 16. 10:40
 4/16 Béla. A Király. ***** válasza:
100%

Szép barátnőim voltak mindig, de nem hiszem, hogy ehhez köze lenne a farkam méretének.

Inkább maximum arról lehet szó, hogy akik nyavajognak miatta, meg kissebbségi konplexusuk van, azok nem mernek nyitni egyes lányok felé.

2019. jún. 16. 10:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok csúnya, a férjemnek nagy van. De nem hiszem, hogy van összefüggés.
2019. jún. 16. 10:51
 6/16 anonim ***** válasza:
16%

Biztos hogy van összefüggés.

A szép arcú,formás alakú - seggű - mellű nők, a nagy vastag méretre hajtanak😃

2019. jún. 16. 10:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig is szèp barátnőim voltak. Haverok mindig irigykednek is. Magas vagyok, izmos, 10 éve kondizok, mellette gyerekkorom óta küzdőportolok. A farkam meg 14cm. Na bumm!
2019. jún. 16. 11:05
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok magas, bár ilyen atletikusan izmos alkatom van és helyes arcom a csajok szerint.

170 körüli magasságomhoz képest a 17 cm es és vastag farkam eddig minden csajnak a "nagy" kategóriába tartozott.

Szóval ez optika. Attól h.valaki magas még nem biztos, hogy nagy a farka.

De a lényeg, egyik barátnőm se úgy jött össze velem, hogy a farkam kérdezgezte mekkora. Lehet h. vannak külső jelek, amiből érzik, hogy valaki az átlag feletti, vagy az átlagos felső határán van farokméret tekintetében.

Nyilván van, akinek ez fontos, van akinek nem a szép nők tekintetében is.

2019. jún. 16. 11:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem a nagy farkuk miatt van bomba nőjük, hanem mert nem rinyálnak a méretük miatt. Így egy magabiztos kisfarkúnak is lehet nagyon csinos nője.
2019. jún. 16. 11:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Akinek nagy a farka miért rinyálna? Nem értem...

Még akkor is hajtanak rá a nők ha nem bírják...

2019. jún. 16. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!