Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyeseknek olyan szép barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyeseknek olyan szép barátnőjük van és még se táncolmak vele buliban ez miért van?

Figyelt kérdés

Szegény lány csak pislog látni rajta halálra unja magát és azt várja,hogy a barátja megfogja a kezét, és bátran táncoljon vele.

Erre csak menő gyereekt játsza a haverok és az ismeretségi körben.

Szerintem ez nagyon gáz.

És te hogy látod?

2018. júl. 28. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

1. Párban táncolni max 2 (összeszokott) profi tud, a többi csak lötyög, nekem meg az a cringe nem hiányzik.

2. Tánccal és tánc nélkül is unom a bulikat. Csak olyan bulikba megyek, ahol üvölt a zene és egyedül tudok táncolni.

3. Szeretek táncolni, tényleg, de a párommal nem fogok ott mindenki előtt. Egyrészt, a fiú vezet és én hiába igyekszem, másrészt nektek, srácoknak minden ilyen dolgot megtanulni anno b**zis volt. Többek között 7 év után ezért is kellett abbahagynom a társastáncot, mert egyszerűen nem volt fiú az egyesületben, aki hajlandó lett volna versenyezni. Amiatt is váltottam műfajt, de ez már egy másik sztori

4. Electrora csárdásozni nem tánc. És bármikor megtaposhatod a barátnődet, ami szerintem rosszabb, mintha nem táncolnátok. JA, és electrora hozzádörgölni a farkad sem tánc. Tudtommal szórakozóhelyeken inkább ez a kettő szokott menni.

2018. júl. 28. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
24%

#1 +1

Nagyon jól látod!

2018. júl. 28. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért táncolok egyedül, mert többnyire csak úgy tudok normálisan. Nem érzem jól magam, ha egy zsúfolt helyen lötyögni kell. És mivel a fiúnak kellene vezetnie, ha nem tud táncolni, vezetni sem tud, ergo nem tudok rendesen táncolni vele. Egy táncolni tudó ember lépteiben van stratégia, egy táncolni nem tudó csak össze-vissza lépked, amit nem lehet követni, ergo idomulni sem lehet hozzá. Ergo vagy óvatosan lötyögünk, vagy elesünk, vagy egymásra lépünk. Nem őt szégyellem, hanem ezt a szart nem tudom élvezni. Futni sem megyek egy kezdővel, mert az nekem nem lesz futás. Ettől még nem szégyellem, csak csináljunk valamit, amiben nincs ekkora szakadék. Én sem kockulok a pasimmal, mert nem vagyok jó benne, főleg competitive-ben. Ha ez neked nem normális, lötyögj, én nem fogok. Inkább letelepszem a pult mellett és iszogatok vele meg beszélgetek. Egyedül táncolni is inkább koncerteken, fesztiválokon szoktam, mert egy szórakozóhekyen még az az 1 négyzetméteres minimális hely sincs meg. Ez van.
2018. júl. 28. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen srácok jönnek oda idegesen és rángatják el pánikszerűen a barátnőjüket, amikor látom, hogy ott üldögél szegény csaj tök egyedül már vagy fél órája és felkérem táncolni. :D
2018. júl. 28. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Menjen és táncoljon a barátnőivel, én meg beszélgetek a haverokkal és nézem őt. Nekem így tökéletes. Ha valaki odamegy hozzá, úgyis lekoptatja.
2018. júl. 28. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én férfi vagyok, utálok táncolni, és egyáltalán nem tudok, sose táncolok senkivel, lehet ott is csak szimplán nem szeret táncolni a fiú.
2018. júl. 28. 21:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Már véleményem se lehet az embernek, szerintem szégyen a mai felfogás.

Részegen nem mindegy mit csinál az ember?

Szerintem az a szégyen hogy csoportban táncolnak az emberek, haverok nem pedig férfi-nő párosban.

Ja meg ha meg táncolnak, akkor meg irigykedve figyelik... Sok idióta menő...

Pfejj

2018. júl. 29. 15:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Legyen lötyögés mindegy, de gyakorlat teszi a mestert.
2018. júl. 29. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:

"Részegen nem mindegy mit csinál az ember?"

Részegen nem mindegy, ha lerakom a kibszott seggem a pult mellé és nem akarom kitörni a bokám magassarkúban? Most komolyan, ember, mit kell erőszakoskodnod?

2018. júl. 29. 15:51
 10/10 A kérdező kommentje:

Ki erőszakoskodik? Tőlem ez távol áll, mindig van 1-2 csaj buliban aki szívesen táncol azaz lötyög, mint ül azt meséli az ecsetett életét...

Meg magassarkúban buliba menni, pfejj.

2018. júl. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!