Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az egyeseknek, ha valaki szép? Fiúk, nektek tetszenék?
Figyelt kérdés
Rám majdnem mindenki irigy, mert nagyon szép vagyok. Nem értem, hogy sokan miért siránkoznak, ahelyett, hogy tennének azért, hogy szépek legyenek. Az ismerősi körömből, azoknak, akiknek párkapcsolatuk van, sok tönkre ment, mert be akartak próbálkozni nálam a fiúk.
Magamról: sportos alkat (rendszeresen sportolok), így talán nem meglepő, hogy csinos vagyok, vékony vagyok, hosszú barna hajam van, kék szemem, 19 éves. agyok, imádok deszkázni, a stílusom is sportos és nőies, legjobb tulajdonságomnak azt tartom, hogy bárkit bármikor meg tudok nevettetni, még ha egy kicsit is. Egyetemen tanulok, emellett szeretek bulizni, de dolgozom is. Ezek tényleg olyan jó tulajdonságok?
2015. nov. 23. 20:33
1/38 anonim válasza:
:DDD
Azt elfelejtetted odaírni, hogy egy nárcisztikus, álszerény r. vagy.
2/38 anonim válasza:
A szépség velünk születik, azért nem lehet megdolgozni, legfeljebb javíthatsz rajta.
3/38 A kérdező kommentje:
Igen, örülök, hogy szép vagyok, és lehet kicsit több önbizalmam is van, mint egyeseknek :) A szépséggel kapcsolatban igazad van, vannak, akik tehetnek bármit, akkor sem lesznek szépek. Volt is ilyen ismerősöm, akit nem csodálom, hogy elhagyta a barátja értem :)
2015. nov. 23. 20:37
4/38 opened paradise válasza:
Nem. Az én fejemre nem lehet kapni sapit,mégis a te arcod lenne nagyobb :/
5/38 anonim válasza:
Tényleg megnevettettél a kérdéseddel :D
6/38 anonim válasza:
tetszeni lehet, hogy tetszenél, de az ilyen magad fajta öntelt csajok csak arra jük, hogy jól megkefélje őket az ember, utána meg kidobja, mint egy használt konyharuhát.
8/38 anonim válasza:
Kérlek, mondd, hogy troll vagy és kamu a kérdés, mert mindjárt bele okádok a teásbögrémbe....
9/38 anonim válasza:
Igen, a vegen amit felsoroltal, jo tulajdonsagok, de nem ertem az egeszet, ennyire unatkozol hetfo este, h gondoltad kiirsz egy kerdest, amiben onnon nagysagodat helyeselje meg mas is?! :D
10/38 anonim válasza:
Szerintem ehhez semmi köze sincs a külcsínnek. Valószínű, van valami ellenszenves benned. Rossz a kisugárzásod. Engem is szépnek tartanak, mégsem vagyok egy ismerősömmel, barátommal, sőt senkivel sem fasírtba. Amit te gondolsz sima önámítás/önbambítás. 19 vagy, nem 13, jöjjön meg lassan az eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!