Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az egyeseknek, ha valaki szép? Fiúk, nektek tetszenék?
Rám majdnem mindenki irigy, mert nagyon szép vagyok. Nem értem, hogy sokan miért siránkoznak, ahelyett, hogy tennének azért, hogy szépek legyenek. Az ismerősi körömből, azoknak, akiknek párkapcsolatuk van, sok tönkre ment, mert be akartak próbálkozni nálam a fiúk.
Magamról: sportos alkat (rendszeresen sportolok), így talán nem meglepő, hogy csinos vagyok, vékony vagyok, hosszú barna hajam van, kék szemem, 19 éves. agyok, imádok deszkázni, a stílusom is sportos és nőies, legjobb tulajdonságomnak azt tartom, hogy bárkit bármikor meg tudok nevettetni, még ha egy kicsit is. Egyetemen tanulok, emellett szeretek bulizni, de dolgozom is. Ezek tényleg olyan jó tulajdonságok?
Elhiszem, hogy a barátnőid sem piskóták, de ez az oldal végképp tele van ilyen emberekkel. Elvétve azért lehet normális, hasznos válasszal találkozni, de a legtöbben többet ártanak, mint használnak. Én azt javaslom, olvasgasd végig őket, de helyén kell kezelni, szóval akin érződik, hogy életében 1 pár cicit látott azzal nem feltétlenül kell foglalkozni. :)
(#15)
Igen,nagyon jò tulajdonsàgok,gyönyörű vagy, sztàr vagy, imàdunk,szeretünk,hiànyzol,de ugye vàgod,hogy nem az irigység miatt nincsenk baràtnőid?
Milliò gyönyörű csajnak vannak baràtai.
viccet félretéve szívesen lennék a helyedben, minden nap mással kúratnám magam
19/F
Az van, hogy az sohasem tisztességes dolgo, otthagyni valaki valaki másért.
Otthagyni valakit azért szabad csak, mert nem jó aza akapcsolat. Akkor azt lezárjuk, és ha meggyászoltuk, akkor kezdhetünk körbenézni újra. Ezt azok a fiúk, akik otthagyták a nőiket "miattad", nem így csinálték, aljasak voltak, és te partner voltál nekik hozzá. Ezért haragszanak rád, ezért nem tudnak bizalmi kapcsolatba kerülni veled, mert közvetve átráztad őket a legfontosabb dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!