Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért fáj az egyeseknek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj az egyeseknek, ha valaki szép? Fiúk, nektek tetszenék?

Figyelt kérdés

Rám majdnem mindenki irigy, mert nagyon szép vagyok. Nem értem, hogy sokan miért siránkoznak, ahelyett, hogy tennének azért, hogy szépek legyenek. Az ismerősi körömből, azoknak, akiknek párkapcsolatuk van, sok tönkre ment, mert be akartak próbálkozni nálam a fiúk.

Magamról: sportos alkat (rendszeresen sportolok), így talán nem meglepő, hogy csinos vagyok, vékony vagyok, hosszú barna hajam van, kék szemem, 19 éves. agyok, imádok deszkázni, a stílusom is sportos és nőies, legjobb tulajdonságomnak azt tartom, hogy bárkit bármikor meg tudok nevettetni, még ha egy kicsit is. Egyetemen tanulok, emellett szeretek bulizni, de dolgozom is. Ezek tényleg olyan jó tulajdonságok?

2015. nov. 23. 20:33
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy a barátnőid sem piskóták, de ez az oldal végképp tele van ilyen emberekkel. Elvétve azért lehet normális, hasznos válasszal találkozni, de a legtöbben többet ártanak, mint használnak. Én azt javaslom, olvasgasd végig őket, de helyén kell kezelni, szóval akin érződik, hogy életében 1 pár cicit látott azzal nem feltétlenül kell foglalkozni. :)

(#15)

2015. nov. 23. 20:57
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy szep vagy de nalam max egy egyszerhasznalatos lennel... oszinten a nevedet sem kerdeznel meg. Fontos a kulso... de ilyen szutyok belsovel .. ahh hagyjuk xd
2015. nov. 23. 20:58
 23/38 anonim ***** válasza:
Képet.
2015. nov. 23. 21:18
 24/38 anonim ***** válasza:
48%
Ezek alapján valószínűleg tetszenél, és sztem ne foglalkozz a negatív véleményekkel, hanem mindig azt tedd ,amit te jónak látsz! Én sosem értettem az irigy embereket. Szerintem ez lenne a normális, hogy az ember magával legyen elégedett, és magából próbálja a lehető legtöbbet kihozni, ne pedig másokat akarjon lehúzni. Nem vágom, miért van ilyen negatív mentalitása sokaknak, meg hogy miért kell mindig másokkal foglalkozni(?!). Nekem sokkal szimpatikusabb, ha az ember magának akar jót, magával elégedett, mintha másoknak akarna rosszat, másokat próbálna lehúzni, kritizálni...Engem pl. totálisan hidegen hagy, hogy mások mit csinálnak, soha nem irigykedtem még senkire, mert attól ,h a másiknak jobb dolga van , attól még nekem nem lesz rosszabb. Felőlem mindenki legyen boldog,szép, és gazdag, nekem csak az a fontos, hogy a saját céljaimat elérjem.
2015. nov. 23. 21:25
 25/38 Költőnő? ***** válasza:
Hát ez a megnyilvánulás mindenesetre nem vmi szép.
2015. nov. 23. 21:35
 26/38 anonim ***** válasza:
Ha valaki irigy, az végtére is az ő baja, nem neked kellene foglalkozni vele. Majd megunják. Picit gáz amit írtál néhány helyen szerintem még látszik hogy nagyon kislányos a felfogásod de majd idővel alakulsz :)
2015. nov. 23. 22:07
 27/38 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Igen,nagyon jò tulajdonsàgok,gyönyörű vagy, sztàr vagy, imàdunk,szeretünk,hiànyzol,de ugye vàgod,hogy nem az irigység miatt nincsenk baràtnőid?

Milliò gyönyörű csajnak vannak baràtai.

2015. nov. 23. 22:20
 28/38 anonim ***** válasza:

viccet félretéve szívesen lennék a helyedben, minden nap mással kúratnám magam

19/F

2015. nov. 23. 22:25
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy az sohasem tisztességes dolgo, otthagyni valaki valaki másért.

Otthagyni valakit azért szabad csak, mert nem jó aza akapcsolat. Akkor azt lezárjuk, és ha meggyászoltuk, akkor kezdhetünk körbenézni újra. Ezt azok a fiúk, akik otthagyták a nőiket "miattad", nem így csinálték, aljasak voltak, és te partner voltál nekik hozzá. Ezért haragszanak rád, ezért nem tudnak bizalmi kapcsolatba kerülni veled, mert közvetve átráztad őket a legfontosabb dologban.

2015. nov. 23. 22:34
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
... és azért ráztad át őket, azért voltál benne ebben a nem tisztességes játszmában, mert a hiúságod hízlalása miatt megérte neked. Jó érzés volt annyira, hogy mellette nem tartottad nagy áldozatnak beáldozni a többiek érzéseit, életét.
2015. nov. 23. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!