Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az egyeseknek, ha valaki szép? Fiúk, nektek tetszenék?
Rám majdnem mindenki irigy, mert nagyon szép vagyok. Nem értem, hogy sokan miért siránkoznak, ahelyett, hogy tennének azért, hogy szépek legyenek. Az ismerősi körömből, azoknak, akiknek párkapcsolatuk van, sok tönkre ment, mert be akartak próbálkozni nálam a fiúk.
Magamról: sportos alkat (rendszeresen sportolok), így talán nem meglepő, hogy csinos vagyok, vékony vagyok, hosszú barna hajam van, kék szemem, 19 éves. agyok, imádok deszkázni, a stílusom is sportos és nőies, legjobb tulajdonságomnak azt tartom, hogy bárkit bármikor meg tudok nevettetni, még ha egy kicsit is. Egyetemen tanulok, emellett szeretek bulizni, de dolgozom is. Ezek tényleg olyan jó tulajdonságok?
... és ennek nincsen köze a külsődhöz. Ugyanígy "irigyek" lennének rád, ha csúnya volnál, és így viselkedtél volna, és nálad kötöttek volna ki a szerelmeik, hozzád mentek volna el a szerelmeik. De még azt is lehet jól viselni, ha az a szerelem azóta is tartana köztetek. De úgy veszem ki, sokan voltak, tehát rövid ideig tartanak, tehtá nem szereted őket.
Annál jobban semmiért nincs haragudni egy nőre, akihez elmegy a szeretett férfi, mint mikor kiderül, hoyg még csak nem is szerette a férfit!
És még a gondolatmenetem végére:
Szóval valójában "AZ fáj egyeseknek", hogy kívülről úgy néz ki, nem tudsz szeretni, ezért brachiból szétszedsz párokat, aki szeretik egymást, csak hogy őnekik se legyen jobb nálad.
Nem az fáj nekik, hogy jól nézel ki, hanem hogy MIATTAD ment tönkre a párkapcsolatuk. Az jó, ha van egészséges önbizalmad és vidám vagy, ezt szeretik jobban benned nem a szépségedet, ami 30 felett már nem fog annyit érni...
Addig meg tedd magad kicsit takarékra és a szóló pasikból válassz, ne azokból, akiknek van barátnője.
Na làtod itt a végére kiderült,hogy nem vagyunk irigyek.
Mire is lennénk?Az olyan vàllalhatatlan embertelenségedre,amit a 32-es fölvàzolt.
Ès nem is vagy annnnnyyyyira szép,mert a belsőd üres.
Ès mivel eszed sincs sok,(abbòl kiindulva,hogy azt hiszed az irigység miatt nem baràtkoznak veled),àbràzolom egy példàval:
làtsz egy gyönyörű,hatalmas almàt(tudom,nem arra szàmìtottàl,hogy almàt írok),de tudod,hogy belül férges. Megeszed?
Persze, hogy nem.
Egyénként ez a felnőtt kategòria.
Ha egyetemre jàrsz,nem kellene ilyen butasàgokkal foglalkoznod,hogy "ugye szép vagyok"
De gyanìtom,hogy tini vagy. Mert egyetemre nem kerülhettél be,anélkül,hogy tisztàban légy a relatìv szò fogalmàval.
Majd írd meg nekünk,milyen lett a nyolcadikos bizid.
Szervusz kiràlylàny.
,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!