Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az egyeseknek, ha valaki szép? Fiúk, nektek tetszenék?
Rám majdnem mindenki irigy, mert nagyon szép vagyok. Nem értem, hogy sokan miért siránkoznak, ahelyett, hogy tennének azért, hogy szépek legyenek. Az ismerősi körömből, azoknak, akiknek párkapcsolatuk van, sok tönkre ment, mert be akartak próbálkozni nálam a fiúk.
Magamról: sportos alkat (rendszeresen sportolok), így talán nem meglepő, hogy csinos vagyok, vékony vagyok, hosszú barna hajam van, kék szemem, 19 éves. agyok, imádok deszkázni, a stílusom is sportos és nőies, legjobb tulajdonságomnak azt tartom, hogy bárkit bármikor meg tudok nevettetni, még ha egy kicsit is. Egyetemen tanulok, emellett szeretek bulizni, de dolgozom is. Ezek tényleg olyan jó tulajdonságok?
"Volt is ilyen ismerősöm, akit nem csodálom, hogy elhagyta a barátja értem :)"
Kérlek mondj még ilyeneket, mert qrva jókat röhögök. :D
Kedves Kérdező!
Rossz helyre írtál egy teljesen költői kérdést. Szerintem nem mérted fel előtte az oldal célközönségét. Alapból, aki kérdést tesz fel valamiért az bizonytalan, a bizonytalan embereket pedig bármi el tudja méginkább bizonytalanítani, ami tökéletesnek tűnik kívülről. Másrészt, add hozzá a komplexusos, kisebbségi érzettel teli szűz, antiszociális fiúkat, akik nem elsősorban kérdezni, hanem a bennük tomboló világfájdalmat enyhíteni jöttek ide. Mindkét csoportnak fájni fog, hogy te szép vagy.
Én is edzőterembe járok, és sokszor hallom, hogy "bárki ki tudja gyúrni magát", "te is csak ezzel akarsz csajozni", és hasonló szövegeket, magukkal elégedetlen emberektől. Holott én is egyetemre járok, dolgozom, és kapható vagyok bulira is, ha van társaság. Nekem tetszenél, akinek pedig nem, az pontozzon le engem, az a legkevesebb. :)
21/F
Ráadásul még helyesen is írsz, mégegy pluszpont :)
(#15)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!