Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem vagyok jó a szexben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jó a szexben akkor sosem fog tőlem egy nő sem gyereket akarni?

Figyelt kérdés

Lehet hogy hülye kérdés, de van benne igazság, mert ha nem jó a szex akkor valószínűleg nem lesz az embernek hosszú kapcsolata, ha meg nincs hosszú kapcsolata akkor valószínűleg nem lesz baba sem.

Folyamatosan megfelelési kényszer alatt vagyok emiatt van hogy el kezd puhulni:( meg sokszor túlságosan kihúzom és kijön.

2019. jún. 15. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Gyereket csinálni azok is tudnak akik nem jók a szexben! Gondolj csak azokra akiket megerőszakoltak!
2019. jún. 15. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyereket inkább a személyiséged miatt akarjon tőled, a szexhez nem lehet sok köze, főleg, mert terhesen amúgy se tudjátok majd csinálni, utána meg gyerekkel pláne.
2019. jún. 15. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!