Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak nők, akik benne lennének a szexben úgy, hogy nem ismerjük egymást?
Van rá némi esély, de valószínűleg akkor sem egyből.
Még valószínűbb, hogy nem lenne elég bátorsága belevágni.
Legvalószínűbb, hogy az egójának kell a figyelmed és azt pont megkapja.
Viszont próbálkozni lehet, legfeljebb mosolyt csalsz az arcára.
Végül is a sok diszkóbaleset ilyen. Vagy én a 2007-es Hegyalja fesztiválon így szedtem fel ismeretlen nőt, hogy egyszer csak elkezdtem vele beszélgetni, majd szerencsémre következő nap is majdnem ugyanott összefutottunk, és onnan konkrétan egész gyorsan sátorban kötöttünk ki. Ha így utólag belegondolok, érthetetlen, hogy ilyen gyorsan megadta magát, ráadásul idősebb is, mint én. Mondjuk nem volt túl szép, de akkor is. És hogy ne irigykedjetek: végül nem szexeltünk, mert nem volt óvszerem, a hét további részében pedig szégyenemben nem mertem vele többet találkozni, és óvszert csak ősszel mertem először venni, amikor már késő volt.
Szóval a lényeg, hogy ma már ki se tudnám nézni magamból ugyanezt. Akkor is kellett hozzá sok pálinka és bátorság, meg talán a fiatalos vakmerőség. Meg akkor még nem nyomkodta mindenki a telefonját éjjel-nappal, ma ez nem tudom, hogy van.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!