Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan lányt találni szerintetek aki benne lenne abba hogy néha néha szexeljünk, de közben lennének közös programjaink?
Tehát olyan mint a barátnő, de kevesebb érzelemmel.
21 éves vagyok, tehát olyan 18-22 éves korosztály érdekelne.
Van esélyem találni?
Kevesebb érzelemmel? Értsd: hogy más nőket is reszelgethess közben?
Sajnos van nő, aki ilyenbe is belemegy. Fiatal, álmodozó fruskák, akik abban reménykednek, hogy majd lehorgonyzol mellettük. Ahelyett, hogy keresnének egy normális pasast. Csak persze a normális pasas "unalmas". Tehát visszajutunk oda, hogy a hozzád hasonló makkmarciknak háremük van, a normális férfiaknak meg nincs senkijük.
2 es
Rosszul gondolod.
Barátnőt szeretnék, de mivel pont hogy normális vagyok emiatt unalmas vagyok.
Nyilván barátnőt szeretnék, de nem találok.
Emiatt gondoltam ilyen kapcsolatra, de nem hiszem hogy könnyen lehet ilyet találni.
Lehet találni, de jól kell hozzá kinézni.
És tényleg vannak lányok, akik abban a reményben mennek bele, hogy majd lesz több is.
Aki nem akar többet, annak valami hiányzik belőled. Ilyen kéne neked.
Tehát pl. szexre jó vagy, mert izmos vagy, de mondjuk sokkal alacsonyabb is vagy. Vagy nincs közös téma.
szexneked.hu
Sok a prosti, de azért lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!