Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha béna vagyok a szexben és eddig egy lányt sem tudtam kielégíteni?
Nagyon szar érzés, nem érzem magam férfinak emiatt. Sőt volt egyszer egy lány aki azt írta szex után, hogy én nem értek a nőkhöz. Tényleg béna vagyok a szexben, mert nem sok lehetőségem volt eddig. De nem tudok tapasztalatot szerezni mert nincs kivel szexelnem.
Ha lesz valaha barátnőm akivel igazán fogjuk egymást szeretni, ő ugye nem fog egyből emiatt dobni? Gondolom egy idő után bele lehet jönni a szexbe, ugye?
Mindenki volt kezdo. Sokan elfelejtik honnan indultak.
22L
A jó szex nem a tapasztalaton múlik, hanem a kommunikáción.
Ha nem kommunikáltok sose leszel jó, hiszen nem fogod tudni mit csinálsz rosszul ill. mi jó az adott lánynak.
Ez már a lúzerség alacsonyabb foka. A szüzeket sajnáljuk, ha már voltál nővel, dőlj hátra, és örülj neki. Főleg, ha többel voltál, mint 1, akkor már én is irigyellek, mert még csak eggyel voltam.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!