Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet csinálni ha nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni ha nekem csak ekkorára nőtt meg a farkam?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok tehát már nem fog nőni.

Megmerevedve 13.5 cm hosszú és 4.5 cm vastag.

Pedig egészségesen élek, sportolok nem vagyok elhizva. És magas is vagyok nagyon. De miért csak ekkora nőtt? :(

Nagyon zavar ez engem. Nem merek emiatt párkapcsolatot keresni.

2019. jún. 14. 16:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ma 00:53 Igy van ott van a pont az előttem szólónál. Ha 12_3,5cm-es mini mérettel rendelkezne, vagy ettől csak kicsit nagyobbal, akkor máris máshogy látná a világot. Ezek kb olyan mint amikor a nagyságos csuti törpe viktorkánk és galerije, nem érti, hogy nem lehet megélni havi 47000Ft-ból..
2019. jún. 15. 11:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz csinálni a méreteddel! Fogadd el minnél előbb! 18 cm es faroknál kisebb csak a selejteknek van! Van akiknek nem jut szex! Mert alkalmatlanok! De mindig. Mindig vannak olyanok akik ezt nem fogadják el! És elszaladnak pénzért dugni prostival. De még a prostik is kinevetik őket az esemény után a barátnőikkel.
2019. jún. 15. 12:51
 23/26 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel elegünk lett ebből a sok sületlenségből, és végeztünk egy kísérletet kívül és belül is. A belsőre nincs tárgyi bizonyíték, de egy 20 centis dildónak durván a kétharmada ment fel, és az is csak nagyon felizgult állapotában. Kb 14, nagyon max 15 centi. Amíg nem volt nagyon-nagyon felizgulva, addig inkább 10-12 volt.

Aztán kívülről egy mérőszalagot raktunk rá, kíváncsiak voltunk, hogy a 20 centi, amivel itt dobálóznak, valójában mekkora. Hát, a köldöke fölé ér, ami már nagyon bőven a bélrendszere lenne, nem pedig a hüvely.

Barátnőm NEM törpe, átlagosnál egy kicsit alacsonyabb. Íme a kép: [link]

2019. jún. 15. 13:39
 24/26 anonim ***** válasza:

Ja hogy nem törpe csak az átlagnál alacsonyabb...

Ja hogy nem fér be csak 14-15 de azért van otthon egy 20-as dildó

Ja hogy jó vagy az ágyba kis mérettel, de van otthon egy "lóméretű" dildó

Ja és nem jó a link....

2019. jún. 15. 15:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Mindenkinek, nőnek és férfinak megvan a maga baja. Lehet, hogy a tied köztük a kisebb problémák között van.
2019. jún. 15. 15:09
 26/26 anonim ***** válasza:

[link]

A jó link.

2019. jún. 15. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!