Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni ha nekem csak ekkorára nőtt meg a farkam?
22 éves vagyok tehát már nem fog nőni.
Megmerevedve 13.5 cm hosszú és 4.5 cm vastag.
Pedig egészségesen élek, sportolok nem vagyok elhizva. És magas is vagyok nagyon. De miért csak ekkora nőtt? :(
Nagyon zavar ez engem. Nem merek emiatt párkapcsolatot keresni.
Ha emiatt nem mersz, az baj. Ezen túl kell lépni. Én is mindig tudtam a magaméről, hogy kicsi, de sose ez a része érdekelt. Az jobban, hogy mások mit fognak szólni a nőmhöz, a családom hogy fog reagálni, hogy már nem vagyok gyerek, szóval ilyenek jobban zavartak. Emiatt én is későn vesztettem el, és a méret volt a legkisebb baj.
28F
Semmit , ez ennyi. Jobb ha mielőbb elfogadod hogy soha nem fogsz szexelni. Kevésbé fájdalmas ha nem küzdesz ellene. A genetika nagyon durván kibszott veled.
És ne reménykedj hogy határeset vagy ilyesmi , nekem 15 hosszú és 14 körbe de meg csak esélyem se volt soha. 16-17 alatt teljesen felejtsd el kategória !
36 szűz
#7 most már persze hogy nem az miatt vagyok az, hanem mert torzult zavart roncs lettem, amiatt hogy tini koromba nem szexeltem, a kis farkam miatt.
Ok okozati összefüggés , öngerjesztő folyamat.
Akinek kicsi az nem szexel, aki nem szexel az sérült lesz, aki sérült az nem szexel.
#9 úgy érted nagyon az átlag alja. Nem véletlenül mondjak a lányok hogy az ideális 16-16,5. Értelemszerűen így a nagy amit a legtöbb nő jobban kedvel 17-20 között van.
De hogy ne legyek ennyire sablonos, nem csak a kis farkam volt a hiba , ronda is voltam és szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!