Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni ha nekem csak ekkorára nőtt meg a farkam?
22 éves vagyok tehát már nem fog nőni.
Megmerevedve 13.5 cm hosszú és 4.5 cm vastag.
Pedig egészségesen élek, sportolok nem vagyok elhizva. És magas is vagyok nagyon. De miért csak ekkora nőtt? :(
Nagyon zavar ez engem. Nem merek emiatt párkapcsolatot keresni.
#11 inkább te ne hitegesd kamu számokkal
Az eredmények szerint a nők leginkább a pénisz körfogatra emlékeztek, csak az érdekesség kedvéért néhány adat: hosszú távú kapcsolat esetén a hosszot illetően az ideális méret 16 cm, a körfogat 12,2 cm. Egyéjszakás kalandnál kicsivel több: 16,3 cm és 12,7 cm.
Mégis a méret a lényeg
"Azt láttuk, hogy mindkét esetben az átlagosnál valamivel nagyobb hímvesszőt preferáltak a válaszadó nők.
#8: nekem is 15 cm és 23 évesen vesztettem el. Elég hosszú út volt, szerencsémre 16 évesen volt egy sátoros kalandom, ahol nem szexeltem, mert nem volt óvszer, de osztálytársam kívülről látta, hogy mozog a sátor, másnap reggel ezzel kezdte, hogy igen, dugtatok, tehát nem is volt lehetőségem azt mondani, hogy nem, egyszerűen hallgattam, hogy igen, így a hátralévő 2 évben meg volt oldva a hazugság, hogy már dugtam. Később meg egy másik lánnyal voltam, nem állt fel, na, az tényleg zavart, mert másnap reggel se. Hamar szakítottunk is (távkapcsolat), és esélyem se volt újrakezdeni, mert egy régi haverom összejött vele. És így teltek az évek, de nem paráztam a szexre, mert úgy voltam vele, ha kell, hazudok az igazi elsőnek. Végül nem kérdezett rá, biztos azt hitte, volt már valakim 23 évesen, szóval megúsztam hosszú távon majdnem minden hazugsági fronton.
28F
#19 ez pont akkora hülyeség mint amikor a gazdag azt mondja nem a pénz számit. Nyilván ha mindenkinek 17/5 lenne akkor nem aggódna a mérete miatt.
És nyugodj bele hogy te is csak a méreted miatt vagy ilyen magabiztos. Egy 14-sel te is itt picsognál köztünk.100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!