Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen durvaságokat szoktatok csinálni szex közben?
Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 17:04
1/8 anonim válasza:
Hát én pl disznót vágni, vagy 80as smirgli papírral bútort faanyagot megmunkálni. Durva nem?
2/8 anonim válasza:
Néha levetkőzünk meztelenre, ami a paráznaság netovábbja.
3/8 anonim válasza:
Megszorítom a pasim zacsiját 😂 Szegénynek egyből lelankad a fájdalomtól.
4/8 anonim válasza:
#3 Nem vágott még szájba? Az én pasim lazán állon vágna ha ilyet tennék. És jogosan.
A kérdésre.
Pisi szex. Kinek mi fér bele. Lehett köpködni, mi élvezzük.
N
5/8 anonim válasza:
Általában arcon köpöm a lányt aki szop engem.
6/8 anonim válasza:
#4 Aki megüt egy nőt az nem férfi. Amúgy meg repülne is egyből.
7/8 anonim válasza:
Kinyomom a hátán a gennyesebbnél gennyesebb pattanásokat :)
8/8 anonim válasza:
évekig nem szekszelek, majd amikor igen, rájövök, hogy ez nem is hiányzik annyira. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!