Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas a szexuális életem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tanácsot kérnék, mivel dobjam fel az unalmas szexuális életem barátnőmmel. Nem érdekli a szex vagy nem tudom mitől, de unalmas vele. Mit tegyek?2019. jún. 13. 14:15
1/13 A kérdező kommentje:
25 F vagyok
2019. jún. 13. 14:16
4/13 anonim válasza:
beszélgess el vele, hogy miért ilyen neki
5/13 anonim válasza:
Mondd el neki, nyilván finoman, hogy változtatni kéne egy két dolgon...
6/13 A kérdező kommentje:
Megtettem az utolsó kettőt
2019. jún. 13. 14:52
7/13 anonim válasza:
Nem foglalkozol vele napközben, nem bókolsz neki, nem érezteted vele, hogy kívánatos. Sajnos a mai 30 alatti pasik ilyenek. Megérthetnétek végre, hogy az előjáték nem a hálószobában kezdődik. 29/L
8/13 anonim válasza:
Ha ezeket megtetted, és semmit nem hajlandó változtatni, akkor keress egy hozzád jobban illő partnert🤔🤔
9/13 anonim válasza:
Én egyszer az egyik exemet megkérdeztem mikor ugyanígy lapos volt minden már csak havi 1-2 dugás volt hogy ...
Tehát rákérdeztem kíváncsiságból hogy mivel el van laposodva a dolog nem e vonunk be 3 ik at nőt vagy férfit
És mikor rögtön elgondolkodott rajta és láttam hogy felcsillan a szeme már tudtam hogy gond van
De azt mondta hogy hááát gondolkodik rajta
És másnap este felhozta a témát hááát nőt nem szeretne de egy férfit talán lehetne és csodák csodája meg is volt a jelölt
Majd mikor utána jártam a srácnak és mindennek szépen ki is derült hogy már régen dugja a drága barátnőmet
Tudom nem mindenki ilyen de ez velem így történt meg szét is mentünk!
Kérdezz be és abból sok minden ki derülhet nemcsak rossz hanem jó is ha netán egy nőre vágyik !
10/13 anonim válasza:
És a beszélgetés során mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!