Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 30-an aluliak, egy idő után...

30-an aluliak, egy idő után nem unalmas az ha csak egy emberrel van szexualis kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok hogy pl egy nőcsábász ferfi talal egy lanyt akivel komolyan van egyutt de a szex egy idő után nem lesz unalmas szerintetek? Én nem tudom azt elkepzelni hogy egy fiu evekig csak a baratnojevel van szexualisan fiatalon ezert irtam h 30an aluliak de valaszolhatnak masok is. Szerintetek ez hogy van?
2016. jan. 18. 06:20
 1/3 anonim válasza:

Ez egy abszolút helyzet, egyén és kapcsolatfüggő kérdés.

De a két véglet:

-Ha a nő fekszik csak mint egy párna, napokon belül meg lehet unni. (de intelligens emberek révén viszont ezt is meg lehet beszélni, és változtatni rajta)

-Ha a nő visz bele némi izgalmat, extrát, meglepetéseket, szerintem örökké is tarthat az izgalom. (Ellenben, van olyan természet, akinek inkább az új test számít újdonságnak, izgalmasnak, legyen bármilyen mély a szerelem, vagy komoly a kapcsolat)

Egyszóval nem lehet általánosítani. Szerintem a szexuális élet problémái inkább tünetei egy rossz kapcsolatnak, mint sem okai.

f/27

2016. jan. 18. 07:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért de mindig azon gondolkozok hogy ha lesz ferjem meg gyerekek tuti megfog a kapcsolatunk romlani mondjuk eleve azt se tudom elkepzelni hogy en jarok egy fiuval es szeretjuk egymast meg jo minden.. Lehet hogy azert mert nincs elottem normalis pelda mint ferj es feleseg. Lehet hogy majd megfog valtozni a velemenyem még csak 16 vagyok de nemhiszem h valaha is kell gyerek mert en hosszutavon nem tudnek megfelelni a ferjemnek de az se lesz mert ugyis el valnank.... Sztem a szex miatt is de nem sz en reszemrol hanem neki nem lennek en jo. Bar kitudja... Csak nemtudom ezeket elkepzelni normslisan :D
2016. jan. 18. 07:23
 3/3 anonim válasza:

Nem gondoltam volna, hogy ez egy 16 éves fejéből kipattant kérdés. Viszont így kicsit átfogalmaznám a válaszom:

Még bőven ráérsz foglalkozni ezzel :) Ennyi idősen én sem tudtam volna elképzelni, hogy pl 4 évig leszek együtt valakivel.

Meg egy jó tanács. Légy egy kicsit optimistább!

"tuti megfog a kapcsolatunk romlani"

"nem tudnek megfelelni a ferjemnek"

"ugyis el valnank"

2016. jan. 18. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!