30-an aluliak, egy idő után nem unalmas az ha csak egy emberrel van szexualis kapcsolatod?
Ez egy abszolút helyzet, egyén és kapcsolatfüggő kérdés.
De a két véglet:
-Ha a nő fekszik csak mint egy párna, napokon belül meg lehet unni. (de intelligens emberek révén viszont ezt is meg lehet beszélni, és változtatni rajta)
-Ha a nő visz bele némi izgalmat, extrát, meglepetéseket, szerintem örökké is tarthat az izgalom. (Ellenben, van olyan természet, akinek inkább az új test számít újdonságnak, izgalmasnak, legyen bármilyen mély a szerelem, vagy komoly a kapcsolat)
Egyszóval nem lehet általánosítani. Szerintem a szexuális élet problémái inkább tünetei egy rossz kapcsolatnak, mint sem okai.
f/27
Nem gondoltam volna, hogy ez egy 16 éves fejéből kipattant kérdés. Viszont így kicsit átfogalmaznám a válaszom:
Még bőven ráérsz foglalkozni ezzel :) Ennyi idősen én sem tudtam volna elképzelni, hogy pl 4 évig leszek együtt valakivel.
Meg egy jó tanács. Légy egy kicsit optimistább!
"tuti megfog a kapcsolatunk romlani"
"nem tudnek megfelelni a ferjemnek"
"ugyis el valnank"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!