Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, és kitaláltam egy izgi játékot. Fiúk véleményeznétek?
Figyelt kérdés
A fiú és én, játszanánk egy bármilyen pl kártyajátékot(de sakk is jó vagy társas) esetleg póker. Na és minden körben, aki veszít, az levesz egy ruhadarabot. És ez így megy körönként,a végén pedig az a vesztes,akin nem marad SEMMI
A büntetése: a másik irányít, azt csinál vele amit akar. Akár kikötözés is lehet
Mit szóltok hozzá fiúk?
Benne lennétek egy lánnyal ilyesmiben?
2019. jún. 13. 14:46
1/26 anonim válasza:
Persze, ha részemről legális lenne a csalás :P
2/26 anonim válasza:
Egy nekem tetsző lánnyal feltétlenül benne lennék 😀
3/26 anonim válasza:
Akkor úgy csinálnék mint a görög... a legjobb hamiskártyás volt.
6/26 anonim válasza:
Te most frankón feltaláltad a vetkőzős pókert! :D
7/26 kisördög1 válasza:
Van már ilyen játék, úgy hívják hogy vetkőzős "póker". Amúgy ngyon izgi, próbáld ki!
8/26 anonim válasza:
Csak pár száz évvel vagy lemaradva de semmi gond
9/26 anonim válasza:
A földön nem találni ilyen lányt se párt én az exemmel kerestem lányt párt és vagy párokat szex társasjátékhoz de esélytelen
Te benne lennél?????
F
10/26 anonim válasza:
Én régóta vágyom ilyesmire, imádnám :) 25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!