Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, és kitaláltam egy izgi játékot. Fiúk véleményeznétek?
A fiú és én, játszanánk egy bármilyen pl kártyajátékot(de sakk is jó vagy társas) esetleg póker. Na és minden körben, aki veszít, az levesz egy ruhadarabot. És ez így megy körönként,a végén pedig az a vesztes,akin nem marad SEMMI
A büntetése: a másik irányít, azt csinál vele amit akar. Akár kikötözés is lehet
Mit szóltok hozzá fiúk?
Benne lennétek egy lánnyal ilyesmiben?
https://www.youtube.com/watch?v=cJ-_xt4ncCQ :)
Csak ha játékos birkózás lenne a vége, vagy lábfétises dolgok.
Szia na találtál e már valakit a játékra??
Nekem írt egy lány hogy benne volna egy vetkőzős társasba de mire válaszoltam volna vagy törölt vagy törölték nagy bánatomra
Na lányok jelentkező????
Egyes okosok a kérdést kritizàljàk. Mindenki tudja, hogy ez a vetkőzős póker. A kérdező nem feltalàlta a jàtékot to hanem azt kérdezte, benne lennétek ebben a jàtékban!
Iskolàban is helyre küldenek, ha nem a kérdésre vàlaszolsz, hiàba mondod el hibàtlanul a Pithagorasz tételt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!