Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, és kitaláltam egy izgi játékot. Fiúk véleményeznétek?
A fiú és én, játszanánk egy bármilyen pl kártyajátékot(de sakk is jó vagy társas) esetleg póker. Na és minden körben, aki veszít, az levesz egy ruhadarabot. És ez így megy körönként,a végén pedig az a vesztes,akin nem marad SEMMI
A büntetése: a másik irányít, azt csinál vele amit akar. Akár kikötözés is lehet
Mit szóltok hozzá fiúk?
Benne lennétek egy lánnyal ilyesmiben?
Srácok, nem kell lehurrogni, sose csak arról szól egy ilyen kérdés, hogy kitalálták-e már előbb, hanem arról, hogy most vagyunk itt, és most szeretnénk találni néhány partnert, akikkel legalább kibeszélhetjük a témát.
Én pl. el tudnék képzelni egy csoportot, akik valamiféle társasjátékot játszva körönként a vesztest egy-egy ruhadarabtól megszabadítják. Mondjuk arc nélküli netes képcsereberével, vagy alsó/melltartó fennmarad alapon itt is sokan bevállalnák. Úgyis jön a nyári szünet, sokan fogtok unatkozni...
De ha már lány vagy, nem lenne izgibb a játék úgy, hogy alapból ki vagy kötözve, és a srác azt tehetné veled, amit akarsz? :P
Vagy, ha nyersz, a srác kedveskedik veled, ha a srác nyer, akkor pedig megbüntet?
Mi ugyanezt szoktuk csinálni, azzal a különbséggel, hogy
aznap a házimunkát is a vesztesnek kellett elvégeznie.
F26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!