Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan párkapcsolatotok, ami a szex milyensége miatt ment tönkre?
volt, hogy nem jöttem össze olyannal, akivel nem volt jó a szex és sok olyan ismerősöm volt, akinek egyik nagy oka a szakításra a rossz szex volt.
Meglepő módon ha már fix a kapcsolat, van szerelem, akkor egy rossz szex nem szakító ok a legtöbb embernek. Ahhoz több kell, még 2-3 másik ok, hogy szakítsanak
Igen, az előző kapcsolatom. Nekem több igényem lett volna rá, neki nem. Az utolsó hónapokban már csak havonta egyszer-kétszer voltunk együtt. Szakítottam vele.
N
"Ennyire a szextől függ egy párkapcsolat???"
Első vagyok és mint ahogy írtam NEM! Lehet elméletben sokan ezt mondják, mert tényleg fontos, de tapasztalat mégis azt mutatja, hogy ez csak az egyik ok. A legtöbb ember nem szakít vagy válik a szex miatt, az csak egy ok, egy ok a sok közül.
De azt is meg kell érteni, hogy a szex nagyon sok probléma forrása lehet, mert a szerelmeskedés, a testiség, a felszabadultság nagyon is befolyásolja a szerelmet és hogy milyen érzelmeket vált ki a párunk, mennyire vagyunk stresszesek és mennyire fogadjuk el.
Ha nagyon rossz és ritka a szex, akkor pár év után annyira elhidegülhettek egymástól, hogy nemhogy puszit nem adtok már egymásnak, hanem még a másik levegővétele is irritálni fog.
Ha pedig jó, dúl a szerelem az ágyban, a pasi és a nő is nagyon ki van elégülve, akkor jóformán még a legbugyutább kívánságát is megteszed a másiknak mosolyogva, míg ha nincs szex, akkor lehet a szemét kivivés is óriási vita tárgya lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!