Milyen az életminőségetek, párkapcsolatotok HPV fertőzöttként, mennyi ideje szenvedtek benne, ill. ha már elmúlt mennyi időbe telt?
Érdekelne hogy más nő hogyan éli meg,miben változott az élete. Nekem olyan 1 éve jöttek ki nemi szemölcseim,azokat ecsetelgetni kezdtem,de jött újabb és leműtötték,utána egy ideig nem volt,ma megint észrevettem hogy van kettő is a kis szeméremajkamon. El vagyok keseredve,mert normális párkapcsolatban élek,óvszert használunk,immunerősítőket szedek,mégis kijön mindig. :(
Van olyan lehet akinek emiatt nincsi is párkapcsolata,de kérdem én ha nekem is megromlana a mostani (persze ne így legyen) lehet évekig nem is tudnék kialakítani mással,mivel ki akarna egy HPV-s nőt. :(
Szokott még lenni enyhe hüvelyfertőzésem,amiket mindig kúpokkal kezelek,gondolom a legyengült immunrendszer miatt jön létre. Elegem van már az egészből. Sokan meg összevekszenek egy csomó mindenkivel és semmi bajuk. Na mindegy, most érzékeny vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!