Zsírleszívás utáni tapasztalatokat szeretnék kérni! Mennyi időbe telt mire a véraláfutások, fájdalom. Stb. elmúlt? Aki átesett a műtéten, hogyan élte meg?
Hát igen, a zsírleszívással leginkább az a probléma, hogy egy időre megszabadul az illető a hájtól, csakhogy a legtöbbnél visszajön.
Miért? Mert alapból a lusták mennek el ilyen műtétre, akiknek nincsen annyi akararterejük, hogy sporttal és diétával lefogyjanak. Ha nem változtatsz az életmódodon, akkor igazából nem számít a zsírleszvás, mert 1-2 év műlva őgyanolyan hájas leszel, mint azelőtt.
Vagy te lennél a kivétel?
Az "úgyis vissza fogod hízni" kommentelőknek írom:
130 kilo voltam. Lefogytam vekonyra. Meg kellett muteni a hasam, a torzsem, a combom mert rengeteg logo bor maradt. Szemelyiedzovel fogytam le akihez idestova 4 eve jarok folyamatosan. Viszont a felkarom es a vadlim oriasi maradt a sport ellenere is. Egyszeruen onnan minimalis haj ment le. Egyetlen megoldas volt meghozza a zsirleszivas. Azota csak meg feszesebb es csinosabb lettem. Nem hiztam vissza, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!