Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés fiúkhoz (férfiakhoz) és lányokhoz (nőkhöz)?
Fiúk: Miért vonzóbb egy lány, akin a fél város átment? Miért jobb egy széthasznált nő? Miért menőbb egy ilyen lány nektek, mint egy tisztességes önmegtartóztató lány?
Lányok: Miért adjátok magatokat ilyen könnyen? Szeretethiányotok van, vagy azt hiszitek ettől többek lesztek? Nem kínos, hogy mindenkinek azt mondjátok, hogy "szeretlek", akivel lefeküdtök?
Mind két nemhez: Ennyire olcsón és könnyen kapható ma már mindenki? Szerintem ez gáz, széthasznált emberek vagytok, én ezt gondolom.
Én pl szerelembôl feküdnék le valakivel
(Egy szûz lâny)
Miért vonzóbb egy lány, akin a fél város átment?
Ki mondta, hogy vonzóbb????
Miért jobb egy széthasznált nő?
Ki mondta, hogy jobb????
Miért menőbb egy ilyen lány nektek, mint egy tisztességes önmegtartóztató lány?
Ki mondta, hogy menőbb????
Tehát belefutottál 1-1 ilyenbe, és most már mindenki az. Gyorsan kérdezek én is, miért jó ilyen általánosító kérdéseket feltenni?
Ja bocsi, még egy lemaradt:
Szerintem ez gáz, széthasznált emberek vagytok, én ezt gondolom.
Kit érdekel a véleményed?
Hopp... Ez nem trollkodás volt, csak kicsit leakadt a gépem, nem reagált semmire, elküldődött pár sor, ahogy nyomkodtam...
Szóval:
A kérdés eleve tartalmaz pár téves állítást, provokációt sejtek mögöttük, vagy felszínes és sztereotíp általánosítást.
A kicsit is igényesebb férfiaknak nem vonzóbb egy lány, akin a fél város átment, nekem sem az. Értelemszerű, hogy ha valaki könnyen elérhető, akkor sokkal többen ráugranak, különösen azok, akik amúgy nehezen vagy sehogy nem találnak szexpartnert. Ahogy a 80% -os leértékelésen is tolonganak az emberek, bármilyen minőségű áruról is van szó.
Meg aztán vannak társaságok, ahol presztízs-kérdés, hogy egy köztudottan könnyűvérű lány "meglegyen" mindenkinek. Aki nem tud egy sörözésen a témához saját tapasztalatok mentén érdemileg hozzászólni, az kirekesztődik a beszélgetésből, nem érti az erre utaló poénkodásokat, kisfiúként kezelik. Néha egy ilyen nőt azok a férfiak is lefektetnek, akiknek nem is igazán tetszik, csak hogy ne lógjanak ki a sorból.
Emellett szintén tévedés a tisztességességet és a szexuális szabadosságot egymással szembeállítani. Ismertem mindkét oldalról ellenpéldát, ezeknek a tulajdonságoknak semmi közük egymáshoz.
Én még szűz vagyok és még barátom se volt.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!