Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés fiúkhoz (férfiakhoz) és lányokhoz (nőkhöz)?
Fiúk: Miért vonzóbb egy lány, akin a fél város átment? Miért jobb egy széthasznált nő? Miért menőbb egy ilyen lány nektek, mint egy tisztességes önmegtartóztató lány?
Lányok: Miért adjátok magatokat ilyen könnyen? Szeretethiányotok van, vagy azt hiszitek ettől többek lesztek? Nem kínos, hogy mindenkinek azt mondjátok, hogy "szeretlek", akivel lefeküdtök?
Mind két nemhez: Ennyire olcsón és könnyen kapható ma már mindenki? Szerintem ez gáz, széthasznált emberek vagytok, én ezt gondolom.
Engem csak szűz nők érdekelnek, mivel alkalmas feleséget keresek, és ez sosem volt másként.
23/F
#5, te most komolyan azt hiszed, csak szűz nő lehet alkalmas feleség? :D a személyisége attól még bármilyen lehet.
És ha szűz, egy idő után lehet kíváncsi lesz, milyen mással :P Meg úgy egyébként is, amit írtál még ezer módon meg lehetne támadni, akkora nagy baromság.
Annyira el van ferdülve a gondolkodásod, hogy az nem igaz.
Illetve Kérdező! Mi ez az általánosítás? Neked csak olyannal van esélyed lefeküdni, aki mindenkivel lefekszik? Akkor elég gáz lehetsz.
Nem minden nő ilyen. Viszont a többség valóban egy gyerek szintjén megragadt, buta lány. Ez tény.
Viszont az írásmódodból sugárzó infantilis gondolkodásmód miatt szerintem komoly nőről te ne is álmodj :D
Ja, és a férfiak is összevissza k.rnak. Tudod, amíg a férfi is összevissza k.r, addig a nő is fog, hiszen nektek, szegény, szerencsétlen férfiaknak muszáj valakivel dugni! Ha nem lennének olyan nők, amilyeneket felsoroltál az előbb, akkor kivel dugnátok, amikor rátok jön a kangörcs? :O
Én nem fekszem le akárkivel, de volt szexkapcsolatom :O te jó ég, hagytam, hogy a szexualitásom kiteljesedjen egy olyan férfival, akivel nem járunk :O úristen, a pokol tüzén fogok elégni...
Szerencsétlen senki.
Nem olvastam tovább az első sornál, de úgy látom az ügyeletes ribänc nagyon mérges lett.
#9 könnyű úgy az észt osztanod, hogy a másik álláspontját végig se hallgatod / el se olvasod :)
Tudod, hogy ez nagyon buta, tulajdonság, mely azt jelzi, képtelen vagy az önismeretre?
Arról nem is beszélve, hogy azt sem tudod, mit írtam, de már ler#bancozol.
Nem veszed észre, mennyi probléma van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!