Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kérdés fiúkhoz (férfiakhoz)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés fiúkhoz (férfiakhoz) és lányokhoz (nőkhöz)?

Figyelt kérdés

Fiúk: Miért vonzóbb egy lány, akin a fél város átment? Miért jobb egy széthasznált nő? Miért menőbb egy ilyen lány nektek, mint egy tisztességes önmegtartóztató lány?

Lányok: Miért adjátok magatokat ilyen könnyen? Szeretethiányotok van, vagy azt hiszitek ettől többek lesztek? Nem kínos, hogy mindenkinek azt mondjátok, hogy "szeretlek", akivel lefeküdtök?

Mind két nemhez: Ennyire olcsón és könnyen kapható ma már mindenki? Szerintem ez gáz, széthasznált emberek vagytok, én ezt gondolom.

2019. jún. 12. 02:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kérdező, előbb nyugodtan heverd ki a lelki traumákat és engedd el ezeket a problémákat, mert ezek az általánosító kérdések teljesen feleslegesek! Nincs rá válasz/jó válasz.
2019. jún. 12. 08:18
 12/26 hedonist ***** válasza:
74%
Igen. Számomra vonzóbb az olyan lány aki megéli szexualitását! Ennyi...
2019. jún. 12. 08:26
 13/26 anonim ***** válasza:
20%

Akkora nagy baromság, amit írtam, hogy az utóbbi néhány évtizedtől és a nyugati, dekadens világtól eltekintve, a világon szinte mindenhol ez volt az elvárás, nem véletlenül.

De te, tizen-huszon éves ribäncként bizonyára jobban tudod, és mindenki más a hülye, meg a "senki", ahogy fogalmazol.

Nem azért nem válaszoltam a marhaságodra, mert mennyire buta vagyok, hanem azért, mert érdemtelen a válaszra. Ezen kívül, te magad pontosan tudod, hogy igazam van, éppen ezért fájt neked, amit leírtam, és ezért írtál több bekezdést arról, hogy megvédd a szerencsétlen, tudatlan és erkölcstelen döntéseidet.

2019. jún. 12. 08:29
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

"Miért vonzóbb egy lány, akin a fél város átment?"

Nem vonzóbb. Ha jó kedélyű, jó természetű, csinos, értelmes, akkor vonzóbb, aztán vagy volt sok kapcsolata, vagy sem. Ha sok volt, az valamire utal, akár arra, hogy rossz emberismerő, rosszul dönt, akár arra, hogy peches, akár, hogy igényes. Ha az utóbbi, akkor a kihívás miatt is lehet vonzó...

A lányok és a fiúk alig különböznek. A hormonok dolgoznak, a lélek vágyik. Kapcsolatban lenni jó. Szeretni is jó. A szex a legjobb dolgok egyike, hozzá még erősíti is az önérzetet, megnyugtat, kisimítja a borzolt idegeket.

"Szeretethiányotok van, vagy azt hiszitek ettől többek lesztek?"

Mindkettő, ha nincs párkapcsolatunk. Helyesen: nemcsak azt hisszük, hanem igen, többek leszünk egy párkapcsolattól. Még a rossztól is, a tapasztalattal többek. Tévedés, hogy nem válogatunk, érzelmek nélkül szexelünk. Szeretjük, akivel összebújunk, és ezt kimondjuk. Nem kínos, sőt, az a kínos, aki nem tudja kimondani! Egyet lehetne csak szeretni, de örökké? Ugyan, ez sose volt így...

"Széthasznált emberek vagytok". Azt hiszem, tévedsz, és olyasmit általánosítasz, ami -ha létezik is- egyáltalán nem általános. Annyi lehet a hamis képed alapja, hogy a szexualitás már nem rejtegetni való, bűnös, de legalábbis szégyellni való dolog, hanem az élet része, és a jó része, amiről ma nyíltan beszélünk is. Megvan az intimitása, de nem a létezését titkoljuk.

2019. jún. 12. 08:53
 15/26 anonim ***** válasza:
Szűz alany vergődése a kérdés.
2019. jún. 12. 12:00
 16/26 anonim ***** válasza:

#13 - hatalmasat tévedsz :) ugyanis abszolút nem értek veled egyet.

Egyszerűen neked furcsa, hogy valaki ellentmond neked, avagy tényleg az a fajta ember vagy, aki úgy éli ki nárcizmusát, hogy a másként gondolkodókra csak fellengzősen legyint, hogy ők még csak tizen-huszon éves kis senkik :) arra apellálva, hogy szerinted én úgy gondolom, hogy rajtam kívül mindenki más hülye. Pont te mondod. Aki egy mondattal elintézett. Tessék tükörbe nézni :)

A nárcizmus nem gyógyítható, de enyhíthető. Javaslok egy pszichológust.

2019. jún. 12. 23:01
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
No megjött a napi bűn nélkül való erkölcsi fárosz. Fogadjunk, hogy neked még a szarod sem büdös!
2019. jún. 13. 14:53
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Miquel wz nekem szólt?

Ha igen, akkor ugyanolyan vagy, mint az, akinek az én válaszom szólt

Semmilyen fároszt nem mondtam. Úgy látom az ember itt nem védheti meg magát mert jön a sok egyszerű proli, aki nem tud gondolkodni.

Ennyit rólatok, s#ggfejek

2019. jún. 14. 06:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem, kedves utolsó. A kirohanásom kérdezőnek szólt.
2019. jún. 15. 09:35
 20/26 anonim ***** válasza:
46%

Nem fekszek le fűvel fával de akit szeretek (szerelemmel) azzal nem fogok hónapokat várni.

Nem értem lányként miért kéne önmegtartóztatásban élnem. Nem a középkorban vagyunk. Szeretném kiélni a szexualitásomat (persze azzal akibe szerelmes vagyok)

2019. jún. 18. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!