Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért kötődnek jobban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domi-nika kérdése:

A nők miért kötődnek jobban a férfiakhoz szex után?

Figyelt kérdés

És a férfiaknál ez miért nincs így?

25N

2019. jún. 1. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

nemtudom másnál hogy megy, de jó utána a lánnyal lenni, beszélgetni csak csak feküdni összebújva :)

f

2019. jún. 1. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nincs így senkinél.
2019. jún. 1. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy végtelenül leegyszerűsítve ábrázoljam: oxitocin
2019. jún. 1. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A bizalom,hogy van egy férfi aki boldoggá tesz.Fiúk jobban gondolkodnak más lányokban is akiket szintén szeretnének boldoggá tenni.
2019. jún. 1. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem evolúció .. a férfi teljesítette isteni kűldetését a nőnek meg ezután jönne ...
2019. jún. 1. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Én szerettem volna kötődni, de az exem szex után állandóan csesztetett, hogy húzzam már le a gumit, benne van a sperma, dobd ki, ő meg magát akarta törölgetni, szóval részéről feszült volt az egész szex után is.

28F

2019. jún. 1. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Már írták előttem, de akkor picit jobban kifejteném.

Az oxitocin az úgynevezett kötődés hormon. Sok féle helyzetben termelődik, érintéssel, szép szavakkal, stb, egyszóval, ha érezzük a szeretetet.

Viszont az orgazmus alkalmával rengeteg tud felszabadulni, de rengeteg. Szóval ehhez köthető a dolog.

Bár ez nem azt jelenti, hogy minden orgazmus utána kötelező kötődni a másikhoz, még sok minden is befolyásolhatja a dolgot.

Meg egyébként, ha nincs is orgazmus a szex végén, közben termelődhet endorfin, ami a boldogság hormon. Tehát már az önmagában okozhat némi kötődést, hiszen mindenki szeretne boldog lenni.

És nyilván ott van az is, hogy ha nem jó a szex, akkor ez így elmarad.

Sokan azt gondolják, hogy a férfiaknak mindegy, ők ugyanúgy mennek el mindig, hiszen nekik nem különösebben bonyolult a történet. Ezt így szeretném megcáfolni, a pasiknak is lehet nagyon nagyon jó orgazmusuk, és áh, elment. Szóval nem egyenlő mennyiségű oxitocin és endorfin szabadul fel minden orgazmusnál.

Remélem tudtam válaszolni a kérdésedre.

2019. jún. 2. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Számomra a szex az egy nagyon intim dolog, ezért ha valakivel eljutok odáig akkor bízok benne, a szex után pedig végképp (ha persze nem okozott csalódást és nőnek éreztem magam közbe)
2019. jún. 3. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!