Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miből lehet érezni egy farkon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet érezni egy farkon, hogy a pasi mindjárt el fog élvezni?

Figyelt kérdés

Szopásról / kézi munkáról szól a kérdés, nem közösülésről.

A pénisz akkor lüktet gondolom, amikor már épp élvez a pasi.

A hangjàn, levegővételén is lehet esetleg érezni.

De mik a BIZTOS jelek?

Amikor épp szopom/ verem neki, honnan fogom tudni, hogy mikor fog elmenni? Nem szeretnék meglepődni túlzottan...

miből fogom érezni, hogy na most?

szűz vagyok

Pasik segítsetek tanácsokkal, légyszi!

2019. jún. 10. 03:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Lüktet és ordít
2019. jún. 10. 04:16
 12/23 A kérdező kommentje:

igen, azt írtam is.

csak nem tudom, mennyire biztos jel.

nekem is van csajként, hogy maszti közben többször a csúcs közelébe jutok és a levegővételem is szaporább lesz, de mégsem élvezek el, hanem megy tovàbb.

2019. jún. 10. 04:18
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező se lány az is biztos...
2019. jún. 10. 05:35
 14/23 A kérdező kommentje:

sajnálom, ha rossz tapasztalataid vannak.

te problémád, nem az enyém.

2019. jún. 10. 05:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az elélvezés előtt a farok még keményebb, duzzadtabb lesz, a feszülés miatt a makk kifényesedik. Az ejakulálást megelőzi egy-két lüktető összehúzódás, és a kilövellés első adagja inkább egy csepp szokott lenni, és csak utána érkezik a "vastagja". Egyébként messze nem mindenkinek spriccel, legalábbis az első elélvezésnél, hanem gyakran inkább kibuggyan, kifolyik. A második, többedik elélvezésnél már csak a prosztata nedve jön, ami híg, ezért az már spriccel. Ha többször megálltok az elélvezés előtt, olyankor a prosztata mindig termel váladékot, így az első kilövellés is hevesebb, kifejezettebb.
2019. jún. 10. 07:01
 16/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a tartalmas választ!
2019. jún. 10. 07:30
 17/23 A kérdező kommentje:

na, hát csajként újabb sokk ért... tisztára megdöbbent, hogy a pénisz tud “ forró” lenni. mik vannak...

én például a puncimnál nem tapasztalok forróságot.

Maximum, ha amúgy is dög meleg van, de nem jellemző.

2019. jún. 10. 07:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Hogy menne a szemedbe? Szopjad egyfolytában, ne vedd ki 20 percig akkor tuti a szádba megy. :D ha ügyes vagy 5 perc is elèg
2019. jún. 10. 08:46
 19/23 A kérdező kommentje:

például úgy, hogyha már 5 perce szopod a pasit és épp egy pár másodpercre kiengeded a szádból, hogy levegőt is vegyél, miközben a kezeddel csinálod addig, akkor ha nem érzem, hogy most élvez el, simàn a szemembe mehet, vagy arcomra.

nem kell nagy logika ehhez.......

2019. jún. 10. 08:57
 20/23 anonim ***** válasza:

Biztos jelek:

A pénisz akkor lüktet gondolom, amikor már épp élvez a pasi.

A hangjàn, levegővételén is lehet esetleg érezni.

2019. jún. 10. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!