Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az ha szimpatikus egy pasi, és megmondja hogy nem független mindjárt faképnél hagyjátok?
Figyelt kérdés
Ha kölcsönös a szimpátia,elkezdtek beszélgetni,őszintén bevallja hogy nem független.Talán azért ismerkedne mert nem jó a kapcsolata...Vagy ha csak szexkapcsolatot akartok?
Kizáró ok?
2015. nov. 26. 18:29
1/24 anonim válasza:
Mivel a megcsalás undorító és megalázó!
2/24 anonim válasza:
Úgy gondolom, ha nem jó a kapcsolata akkor szakít és nem mellette ismerkedik.
3/24 rrrrrreennnnn válasza:
Ha nem jò a kapcsolata,akkor zàrja le és aztàn kezdjen udvarolgatni.
Van olyan bőven,aki nem ràzza le őket.Van aki hajlandò részt venni az undorìtò aljas jàtékaiban.
4/24 anonim válasza:
Nem érdekel milyen a kapcsolata. A lényeg az, hogy kapcsolatban van. Ha szar, miért nem lép le? Jaaaaa, mert hogy egy kényelmes pö.cs? No már ezért sem kellene!
5/24 anonim válasza:
Ha nem független, akkor vagy igyekezzen javítani a kapcsolatán vagy vessen véget neki. Ez így fair. Ugye ha én mondom, hogy "van barátom", az egy lerázós szöveg, akár igaz, akár nem...
6/24 anonim válasza:
Nem érdekel egy olyan pasi, aki kapcsolatban van, nem fogok sorba állni nála! Ha másnál első is lehetek!
7/24 anonim válasza:
Ha nem jó a kapcsolata, akkor szakítson. Szerető nem leszek, szexkapcsolatra meg nem vagyok vevő.
8/24 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha egy harmadik fél lép a képbe, attól nem lesz jobb a párkapcsolatod... Szóval vagy javítsd meg a kapcsolatod, vagy szakíts, de ne akarj szeretőt tartani, az undorító, nem mellesleg szerintem mindhárom félnek, nem csak a párodnak és szeretődnek, de neked is. Ha tartod valamire magad, akkor ne csald meg a barátnődet szerintem... Én nem állnék szóba olyan pasival akinek párja van, nálam tabu.
9/24 anonim válasza:
Én megértelek! Ugyanebben a helyzetben vagyok! 21/L
10/24 anonim válasza:
Otthagynám azonnal. Én szerető, vagy második nem leszek és olyan "pasi" se kell aki csakja a párját.
Sose volt szexkapcsolatom, nem érdekel. Normális, vállalható, szerelmen és bizalmon alapuló hosszútávú kapcsolatot kerestem. Kövezzetek meg érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!