Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az ha szimpatikus egy pasi, és
megmondja hogy nem független mindjárt faképnél
hagyjátok?
Figyelt kérdés
Ha kölcsönös a szimpátia,elkezdtek beszélgetni,őszintén bevallja hogy nem független.Talán azért ismerkedne mert nem jó a kapcsolata...Vagy ha csak szexkapcsolatot akartok?
Nem is értelek kérdező. A kérdésnek olyan árnyalata van mintha a csajoktól lenne bunkóság ilyenkor otthagyni.
Komolyan nem érzed mi a baj azzal ha valaki nem asszsztál a megcsaláshoz? A másik, hogy kiemeled az őszinteséget mint pozitívumot, áruld már el, ha olyan marhára őszinte a pasi miért ideneg csajokkal az és nem a párjával?
2015. nov. 27. 16:49
12/24 anonim válasza:
Mert csak addig volt szimpatikus míg ez ki nem derűlt ;-)
2015. nov. 27. 17:06
13/24 A kérdező kommentje:
Ha az őszinteség nem pozitívum,akkor jobb ha hazudik?
Gondolom ha mondjuk 30 éves kor felett valakinek nincs senkije,vagy nincs a háta mögött egy házasság az nem furcsa.
Vagy oka van ha nem kell senkinek,vagy hazudik..
2015. nov. 27. 17:38
14/24 anonim válasza:
Tehát a párja is tudja, hogy ismerkedik mellette?
Nyílván azért őszinte, hogy bevédje magát.
2015. nov. 27. 18:17
15/24 anonim válasza:
Én is közöltem hogy van valakim mert nem akartam hogy akkor keressen mikor vele vagyok + ne legyen gubanc ha kiderül valahogy. Ez az oka az "őszinteségnek" nem más.
2015. nov. 27. 18:23
16/24 anonim válasza:
Kérdező, a pároddal is őszinte vagy, azaz az ő beleegyezésével akarsz félrekefélni? Van az az eset, amikor el tudom képzelni, hogy ez működőképes is lehet, pl. ha valami betegség szól közbe, esetleg az asszony meddő és így próbáljátok megoldani a gyerekkérdést (feltéve, ha a szülőanya hajlandó később örökbe adni). De azért alap esetben nem ez szokott lenni. :-)
2015. nov. 27. 18:39
17/24 anonim válasza:
Számomra ennek az egyetlen elfogadható verziója az, ahogy a párommal jártam: hónapokkal ezelőtt szétmentek a feleségével, tavasszal már beadták a válókeresetet, de csak őszre kaptak időpontot a bíróságra, de mivel nem akar addig szerzetesi életet élni, nyáron elkezd randizgatni. De ezt legalább a 2.-3. randin közli. De úgy, hogy együtt élnek/összejárnak/stb. eszem ágában nem lenne. Mert ha velem nem lenne jó a kapcsolata, velem is megcsinálná. Engem sem becsülne annyira, hogy megbeszélje velem/szakítson velem, csak ha van egy biztos kapcsolat, amibe át tud lépni. Nekem ez nem szimpatikus...
2015. nov. 27. 18:48
18/24 anonim válasza:
Akinek nem jó a kapcsolata, az szakít, és utána szabadon ismerkedhet akárkivel. Aki kapcsolat mellett ismerkedik, az egy gerinctelen alak. Mégis miért akarnék tőle bármit is? Ha az előző nőjét el is hagyja miattam, akkor majd velem is ugyanezt fogja csinálni pár év múlva egy újabb nővel! Egy ilyen férfi minden nő rémálma!
2015. nov. 27. 18:55
19/24 anonim válasza:
Nem, nem jobb ha hazudik. De értsd meg attól, hogy attól, hogy egy idegennek igazat mond de a párjának hazudik nem váltja meg magát. Attól ugyanolyan hazug szemétláda marad.
2015. nov. 28. 15:52
20/24 anonim válasza:
Nincs mentség. 30 felett is elvárom, hogy a pasi legyen független, ha akar tőlem valamit. Nem az a lúzerség, ha kilép a működésképtelen kapcsolatából, hanem az, ha benne marad és még egy harmadik embert is belerángatna ebbe a játszmába, amiben senki sem nyerhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!