Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van az ha szimpatikus egy pasi, és megmondja hogy nem független mindjárt faképnél hagyjátok?

Figyelt kérdés

Ha kölcsönös a szimpátia,elkezdtek beszélgetni,őszintén bevallja hogy nem független.Talán azért ismerkedne mert nem jó a kapcsolata...Vagy ha csak szexkapcsolatot akartok?

Kizáró ok?

2015. nov. 26. 18:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem pl. kizáró ok lenne,mert ha mondjuk szakít a nőjéval és én leszek az utódja,az én hátam mögött is ki tudja mit meg nem fog csinálni. Meg nem vall túl egyenes jellemre,hogy kapcsolat alatt ismerkedik.

22/N

2016. ápr. 25. 15:04
 22/24 A kérdező kommentje:
Csak szexkapcsolat esetén?
2016. ápr. 25. 15:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Ott is,mert megcsalásban partner nem akarok lenni
2016. ápr. 25. 16:44
 24/24 anonim ***** válasza:

Nos, en bevallom, van most egy szeretom, akinek parkapcsolata van. En fuggetlen vagyok.

A lenyeg, hogy a testi igenyeimet kielegiti, amit komoly kapcsolat hijan most nem kapok meg. Ő megbizhato, ismerjuk egymast, nem egy egyejszakasrol van szo. Nekem teljesen mindegy, mit csinal az eletevel meg a kapcsolataval, mert a szexen kivul semmi kozom hozza, es nem is lesz ennel tobb soha. Emberileg nem kedvelem, ezert soha nem tudnek bele szeretni.

23L

2016. ápr. 26. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!